Πλήγμα για τον ΠΑΟΚ - Τρεις εβδομάδες εκτός ο Μπερμπάτοφ - iefimerida.gr

Πλήγμα για τον ΠΑΟΚ - Τρεις εβδομάδες εκτός ο Μπερμπάτοφ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύ πιο σοβαρός από τις αρχικές εκτιμήσεις αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο άσος του ΠΑΟΚ υπέστη θλάση κόντρα στην Γκαμπάλα και θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου για τρεις εβδομάδες.

Ο Βούλγαρος στάθηκε ξανά άτυχος αφού μέσα σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα, υπέστη για δεύτερη φορά θλάση και θα απουσιάσει εκ νέου από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Ο Μπερμπάτοφ θα χρειαστεί τουλάχιστον τρεις εβδομάδες μέχρι να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων ενώ δεν αποκλείεται να επανεμφανιστεί στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ στις αρχές του 2016.

Ο Ιγκόρ Τούντορ πάντως δεν αποκλείεται να εισηγηθεί την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αναζητώντας τρόπο να λύσει το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ΠΑΟΚ θλάση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ