Μπακογιάννη: Υπάρχουν συμφέροντα που θέλουν τη διάλυση της ΝΔ - iefimerida.gr

Μπακογιάννη: Υπάρχουν συμφέροντα που θέλουν τη διάλυση της ΝΔ

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Νέα Δημοκρατία σήμερα δεν κινδυνεύει από διάσπαση, αλλά από διάλυση προειδοποίησε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Μάλιστα, σε συνέντευξή της στην Realnews, η βουλευτής αναφέρθηκε σε «συμφέροντα που επιθυμούν τη διάλυση» του κόμματος. «Δεν είναι ώρα να τα ονοματίσω, αλλά εάν συνεχίσουν την "ευγενή" τους προσπάθεια θα το κάνω», πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας το φιάσκο της εκλογικής διαδικασίας, την προηγούμενη Κυριακή, η κ. Μπακογιάννη δεν απέκλεισε να υπήρξε δόλος. «Δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω ότι υπήρξε τόση ανικανότητα. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός για να σκεφτεί ότι έπρεπε για παράδειγμα να έχει γίνει δοκιμή ώστε να διαπιστωθεί η λειτουργία του συστήματος. Το γεγονός ότι δεν έγινε δημιουργεί ερωτήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επανερχόμενη στο θέμα των εκλογών του 2009, ανέφερε ότι τότε «δεν συγκεντρώθηκαν τα χρήματα που έπρεπε με βάση τον υποτιθέμενο αριθμό των ψηφισάντων. Το κυριότερο είναι ότι όταν ζήτησα τα τελικά αποτελέσματα δεν τα πήρα ποτέ», ενώ πρόσθεσε ότι τα λέει τώρα αυτά, για να προφυλάξει τη ΝΔ από ενδεχόμενη επανάληψη αντίστοιχων καταστάσεων, καθώς δεν θεωρεί πιθανό οι σημερινοί υποψήφιοι να αποδεχτούν το αποτέλεσμα, όπως έκανε εκείνη.

Τέλος, τόνισε ότι «θα είναι μια τεράστια δομική και θεσμική αδυναμία» αν η ΝΔ έχει εξωκοινοβουλευτικό πρόεδρο, «δείχνοντας» τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόρα Μπακογιάννη ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ