Επανέρχεται για τον Καρέλη η Γκενκ - iefimerida.gr

Επανέρχεται για τον Καρέλη η Γκενκ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Γκενκ είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Νίκου Καρέλη, αν οι πράσινοι χαμηλώσουν τις οικονομικές απαιτήσεις τους για τον Έλληνα επιθετικό.

Οπως παραδέχθηκε ο Ντιμίτρι Ντε Κόντε, η Γκενκ δεν κάνει καμία κίνηση αν δεν είναι απόλυτα βέβαια για την ποιότητα ενός ποδοσφαιριστή. Ο τεχνικός διευθυντής του βελγικού συλλόγου τόνισε ότι η Γκενκ όντως παρακολουθεί την περίπτωση του Καρέλη όμως οι οικονομικές απαιτήσεις του Παναθηναϊκού, βάζουν για την ώρα φρένο στην κίνησή της.

«Ναι τον παρακολουθούμε. Αλλά την περασμένη εβδομάδα δεν μπόρεσε να παίξει με τα επεισόδια. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο εγχείρημα οικονομικά για ένα κλαμπ σαν την Γκενκ και έχουμε εναλλακτικές λύσεις για να στραφούμε. Δεν θα κάνουμε τρέλες» δήλωσε ο Ντιμιτρί Ντε Κοντέ, προσθέτοντας: «Ο σύλλογος είναι ξανά υγιής οικονομικά χάρη σε μερικές πωλήσεις και λίγη τύχη, αφού πήραμε χρήματα από τους Ντε Μπρόινε και Μπεντέκε. Η μεγάλη τρύπα που φοβούνταν όλοι, καλύφθηκε. Ωστόσο, θα πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι ένας παίκτης που αποκτάμε, προσθέτει πραγματικά αξία στο ήδη υπάρχον ρόστερ», τόνισε ο Ντε Κόντε

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γκενκ νικος καρελης Παναθηναϊκός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ