Αγιος Βασίλης έκανε... δώρο στον εαυτό του -Εκλεψε ελικόπτερο στη Βραζιλία - iefimerida.gr

Αγιος Βασίλης έκανε... δώρο στον εαυτό του -Εκλεψε ελικόπτερο στη Βραζιλία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας Αγιος Βασίλης στη Βραζιλία προφανώς... βαρέθηκε το έλκηθρο και αποφάσισε να δοκιμάσει άλλους τρόπους να πετάξει. Εκλεψε λοιπόν ένα ελικόπτερο.

Η αστυνομία της χώρας αναζητεί αυτόν τον «Αγιο Βασίλη» από το Σάο Πάολο, ο οποίος έκλεψε το ελικόπτερο την ημέρα έναρξης των χριστουγεννιάτικων εκπτώσεων.

Ο άνδρας νοίκιασε το ελικόπτερο από μια εταιρεία αερομεταφορών στο αεροδρόμιο Κάμπου Μάρτε για να κάνει, υποτίθεται, μια εμφάνιση έκπληξη στην έναρξη των εκπτώσεων. Ομως, κατά τη διάρκεια της πτήσης ανάγκασε τον πιλότο να προσγειωθεί σε ένα μικρό αγρόκτημα έξω από την πόλη, όπου περίμενε ένα τρίτο πρόσωπο.

Οι ληστές έδεσαν τον πιλότο, απογείωσαν το ελικόπτερο κι εξαφανίστηκαν. Μετά από αρκετές ώρες, ο πιλότος κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την αστυνομία. Το αεροσκάφος, ένα Robinson 44, είναι άφαντο, παραδέχθηκαν οι αρχές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άγιος Βασίλης βραζιλία ελικόπτερο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ