Πήδηξε τον φράκτη του Λευκού Οίκου και άφησε σημείωμα αυτοκτονίας -Ηταν μέσα οι Ομπάμα - iefimerida.gr

Πήδηξε τον φράκτη του Λευκού Οίκου και άφησε σημείωμα αυτοκτονίας -Ηταν μέσα οι Ομπάμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δικαστήριο έδωσε εντολή να περάσει από ψυχιατρική αξιολόγηση ο άνδρας που πήδηξε το φράκτη του Λευκού Οίκου και άφησε ένα σημείωμα αυτοκτονίας.

Ο 23χρονος Τζόσεφ Καπούτο ήταν τυλιγμένος με την αμερικανική σημαία, όταν εισέβαλε στον Λευκό Οίκο, προκαλώντας συναγερμό. Οταν τον συνέλαβαν, φέρεται να είπε σε έναν από τους άνδρες ασφαλείας «Αγαπώ τη χώρα μου. Ηξερα ότι θα με κλείσουν μέσα».

Ο Καπούτο, αφού πέρασε το φράκτη, άφησε ένα σημείωμα αυτοκτονίας, στο οποίο ανέφερε ότι σχεδίαζε να πεθάνει την Πέμπτη, ενώ είχε αφήσει και ένα ηχητικό μήνυμα στη μητέρα του, λέγοντάς της ότι μπορεί να μην τον ξαναδεί.

Το περιστατικό έγινε ενώ ο Μπαράκ Ομπάμα και η οικογένειά του ήταν στον Λευκό Οίκο, γιορτάζοντας την ημέρα των Ευχαριστιών. Πρόκειται για τον πρώτο που καταφέρνει να περάσει τον φράχτη από τον Μάιο, όταν η Μυστική Υπηρεσία τοποθέτησε ένα δεύτερο επίπεδο καρφιών από πάνω, μετά από αρκετές παραβιάσεις της ασφάλειας, μεταξύ άλλων και ένα περιστατικό στο οποίο ο εισβολέας κατάφερε να φτάσει μέχρι το κτίριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λευκός Οίκος φράχτης Μπάρακ Ομπάμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ