Κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ στο iefimerida: Ο Τσίπρας μόνος του υποτίμησε τη σύσκεψη αρχηγών - iefimerida.gr

Κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ στο iefimerida: Ο Τσίπρας μόνος του υποτίμησε τη σύσκεψη αρχηγών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για υποτίμηση της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών από τον Αλέξη Τσίπρα μιλά κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ στο iefimerida.gr.

«Ο Αλέξης Τσίπρας έχει υποτιμήσει το περιεχόμενο της αυριανής συνάντησης γιατί ξεκίνησε να μιλά για συναίνεση, μετά μιλούσε για διάλογο και σήμερα όταν πήρε τον κύριο Πλακιωτάκη μιλούσε απλά για μια απλή ενημέρωση» αναφέρει χαρακτηριστικά η Συγγρού.

Οπως τονίζουν από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «αν ο κύριος Τσίπρας πράγματι προτείνει τη συγκρότηση της επιτροπής για το ασφαλιστικό τότε ο Γιάννης Πλακιωτάκης δεν θα απαντήσει άλλα θα παραπέμψει το θέμα σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος».

Συμπληρώνουν δε ότι ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ «δεν πρόκειται να καταθέσει καμία πρόταση για το ασφαλιστικό καθώς ούτως ή άλλως η θέση του δεν του επιτρέπει να καταθέσει τίποτα δεσμευτικό για το κόμμα άλλα και γιατί στην ΝΔ θεωρούν ότι η συζήτηση για το ασφαλιστικό δεν χαρακτηρίζεται εθνικό θέμα που θα δικαιολογούσε τη σύγκληση πολιτικών αρχηγών».

Ο ΓιάννηςΠλακιωτάκης όμως αναμένεται να εκφράσει στον Αλέξη Τσίπρα την προσωπική του άποψη, σύμφωνα με την οποία ο Πρωθυπουργός έχει ευθύνη για την κατάσταση του ασφαλιστικού και ότι θα πρέπει μόνος του να διαχειριστεί το πρόβλημα που δημιούργησε.

Εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

Την ίδια ώρα, από το μεσημέρι της Παρασκευής εκπρόσωποι πολύ μεγάλων εταιρειών τηλεπικοινωνιών που διαθέτουν ανάλο δίκτυα, βρίσκονται σε αλλεπάλληλες συνεδριάσεις με τους ιθύνοντες της ΝΔ ώστε να αποφασιστεί ποια ή ποιες είναι οι εταιρείες που θα αναλάβουν την τεχνική υποστήριξη των εσωκομματικών εκλογών και αύριο στις 5 το απόγευμα θα συνεδριάσει η κεντρική εφορευτική επιτροπή.

Βέβαιη πρέπει να θεωρείται η 13 Δεκεμβρίου ως η μέρα διεξαγωγής του πρώτου γύρου των εκλογών. Στο πακέτο της συμφωνίας βρίσκονται και δυο εναλλακτικές λύσεις που καμία από αυτές δεν προβλέπει χειρόγραφη διαδικασία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πλακιωτακης Εκλογές ασφαλιστικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ