ΠΟΕΣΥ: Απεργούν την Τετάρτη οι δημοσιογράφοι όλης της χώρας - iefimerida.gr

ΠΟΕΣΥ: Απεργούν την Τετάρτη οι δημοσιογράφοι όλης της χώρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών αποφάσισε τη συμμετοχή των δημοσιογράφων όλης της χώρας στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Οι δημοσιογράφοι θα απεργήσουν μια μέρα πριν την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου από τις 6.00 της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου έως τις 6.00 της επομένης, σε όλα τα έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά ΜΜΕ αντιδρώντας «στις κυβερνητικές μεθοδεύσεις κατεδάφισης του ασφαλιστικού συστήματος, κατ' επιταγή των δανειστών».

Μεταξύ άλλων ζητούν:

• Τη διατήρηση του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ ως ανεξάρτητου, ενιαίου και αυτοτελούς Ταμείου στα ΜΜΕ με ένταξη στην ασφάλισή του όλων των κατηγοριών εργαζομένων στα Μέσα Ενημέρωσης.
• Τη διασφάλιση του Αγγελιοσήμου, με επέκτασή του στα διαδικτυακά ΜΜΕ, ως πόρου χρηματοδότησης των Ταμείων μας κύριας και επικουρικής ασφάλισης.
Η ΠΟΕΣΥ καλεί τους εργαζομένους να δώσουν αγωνιστικό παρών στην απεργιακή συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από το κτήριο της ΕΣΗΕΑ - Ακαδημίας 20 και στην πορεία που θα ακολουθήσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Απεργία δημοσιογράφοι ΠΟΕΣΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ