Κομισιόν: Βασικό στοιχείο το ασφαλιστικό για το τρέχον Μνημόνιο - iefimerida.gr

Κομισιόν: Βασικό στοιχείο το ασφαλιστικό για το τρέχον Μνημόνιο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ευρεία συμφωνία της Ομάδας Εργασίας του Eurogroup στο δεύτερο πακέτο των προαπαιτουμένων, επιβεβαίωσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μίνα Αντρέεβα.

Όπως ανέφερε η ίδια, σε αυτή τη φάση απομένει να καθοριστούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες των μεταρρυθμίσεων που θα περιλαμβάνονται στο εν λόγω πακέτο. Επιπλέον, η Μ. Αντρέεβα σημείωσε πως η εφαρμογή του δεύτερου πακέτου προαπαιτούμενων που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, όπως ορίζει η απόφαση του Eurogroup της 23ης Νοεμβρίου, θα «ξεκλειδώσει» την υποδόση ενός δισ. που εκκρεμεί από την πρώτη δόση του προγράμματος και θα ανοίξει το δρόμο για την πρώτη αξιολόγηση.

Ερωτηθείσα συγκεκριμένα για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού, η ίδια ανέφερε πως αυτή αποτελεί βασικό στοιχείο στο τρέχον Μνημόνιο και πως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρέχει τεχνική βοήθεια στην Ελλάδα για την προετοιμασία των μεταρρυθμίσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κομισιόν ασφαλιστικό μνημόνιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ