Διεκόπη για τις 15 Δεκεμβρίου η δίκη για τα μαύρα ταμεία της Siemens - iefimerida.gr

Διεκόπη για τις 15 Δεκεμβρίου η δίκη για τα μαύρα ταμεία της Siemens

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διεκόπη πριν καν αρχίσει η δίκη για τα μαύρα ταμεία της Siemens, με το δικαστήριο να μεταθέτει τη συνεδρίασή του για τις 15 Δεκεμβρίου, αφού δύο εκ των κατηγορουμένων δεν είχαν δικηγόρο και διορίστηκαν αυτεπαγγέλτως από το δικαστήριο, αλλά και για να βρεθεί αίθουσα στην οποία θα μπορούσαν να καθίσουν οι περίπου 30 κατηγορούμενοι που ήταν παρόντες και δεκάδες δικηγόροι.

Στην κακή προετοιμασία ήρθε να προστεθεί και η απουσία μεταφραστών αφού δεν υπάρχει Γάλλος μεταφραστής, ενώ ο μεταφραστής που θα μετέφραζε από τα γερμανικά έχει ζητήσει να διαγραφεί από τους καταλόγους.

Από τους 64 συνολικά κατηγορούμενους, 30 κάθισαν στο εδώλιο, μεταξύ των οποίων τα πρώην στελέχη της Siemens Ηλίας Γεωργίου και Πρόδρομος Μαυρίδης.

Απόντες ο Μιχάλης Χριστοφοράκος και ο Χρήστος Καραβέλλας, ο οποίος φυγοδικεί από την ημέρα που είχε κληθεί από τον ανακριτή Ζαγοριανό σε απολογία.

Οι Γερμανοί κατηγορούμενοι δεν εμφανίστηκαν, ωστόσο εκπροσωπούνται από Ελληνες και Γερμανούς δικηγόρους.

Τέλος, τρεις εκ των κατηγορουμένων δηλώθηκε ότι έχουν αποβιώσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ SIEMENS μαύρα ταμεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ