Τη Δευτέρα η απόφαση για την τιμωρία του Παναθηναϊκού - Παρέμβαση του Ολυμπιακού - iefimerida.gr

Τη Δευτέρα η απόφαση για την τιμωρία του Παναθηναϊκού - Παρέμβαση του Ολυμπιακού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα γραφεία της πειθαρχικής επιτροπής της Super League βρέθηε την Παρασκευή η νομική υπηρεσία του Παναθηναϊκού προκειμένου να απολογηθεί για τα επεισόδια στο γήπεδο της Λεωφόρου με τον Ολυμπιακό.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League κάλεσε σε απολογία τον Παναθηναϊκό για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το περασμένο Σάββατο, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τη ματαίωση του αγώνα.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην απολογία της εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο Γιάννη Κάρμη, την Αθηνά Μπαλωμένου και τον υπεύθυνο για το γήπεδο της Λεωφόρου Γιάννη Παναγιωτίδη. Η βασική στάση ήταν απόδοση ευθυνών στον διαιτητή Παππά για τη μη έναρξη του αγώνα ενώ υπήρξε και παρέμβαση του Ολυμπιακού με τον νομικό του εκπρόσωπο Θοδωρή Γιαννίκο να ζητά να καταθέσει υπόμνημα κατά της ένστασης των πρασίνιων.

Στο υπόμνημα του Ολυμπιακού, θα απαντήσουν με νέο υπόμνημα οι πράσινοι και λόγω του μεγάλου όγκου των εγγράφων, η απόφαση θα βγει τη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Ολυμπιακός Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ