Ντέρμπι Νο2: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στα γραφεία της Super League - iefimerida.gr

Ντέρμπι Νο2: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στα γραφεία της Super League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα θα δοθεί η μεγάλη μάχη Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στην πειθαρχική επιτροπή της Super League, στα γραφεία της οποίας θα κριθεί και η τύχη του ντέρμπι σε ένα μεγάλο βαθμό.

Τα επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου έγιναν το περασμένο Σάββατο όμως θα συνεχιστούν σήμερα. Ο Παναθηναϊκός έκανε αίτηση ακύρωσης του φύλλου αγώνος σε μια προσπάθεια να αποφύγει το ενδεχόμενο να θεωρηθεί υπαίτιος για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι. Οι άνθρωποι των πρασίνων θα ισχυριστούν πως την ευθύνη για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι την είχε ο διαιτητής Παππάς και δευτερόντως η αστυνομία, η οποία δημιούργησε συνθήκες που οδήγησαν στη ματαίωση του αγώνα.

Την ίδια ώρα, στον Ολυμπιακό περιμένουν την επιβολή των ποινών που προβλέπονται από το νόμο. Θεωρούν πως θα είναι σκανδαλώδης η απόφαση να διεξαχθεί η αναμέτρηση μετά τα όσα έγιναν ενώ υποστηρίζουν πως βάσει του κατηγορητηρίου, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών, βαρύ πρόστιμο και με ποινή 3 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ