Ανω-κάτω ο ΠΑΟΚ: Ειρωνικό σύνθημα από τους οπαδούς - Έφυγε από το γήπεδο ο Μπερμπάτοφ - iefimerida.gr

Ανω-κάτω ο ΠΑΟΚ: Ειρωνικό σύνθημα από τους οπαδούς - Έφυγε από το γήπεδο ο Μπερμπάτοφ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κατάσταση στον ΠΑΟΚ δεν εξελίσσεται έτσι όπως θα ήθελε ο Ιβάν Σαββίδης αλλά και όλοι οι φίλαθλοί του. Η νέα γκέλα στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Γκαμπάλα, έβγαλε ακόμη περισσότερα εσωτερικά προβλήματα στο σύλλογο, με τον Ιγκόρ Τούντορ να προσπαθεί να συμμαζέψει ότι μπορεί.

Στο 0-0 έμεινε ο ΠΑΟΚ με την Γκαμπάλα έχοντας αποκλειστεί πριν καν ξεκινήσει η αναμέτρηση αφού η Κράσνονταρ είχε επικρατήσει της Ντόρτμουντ. Η εικόνα του Δικεφάλου του βορρά δεν ήταν καλή σε ένα ακόμη παιχνίδι με τους οπαδούς του συλλόγου να τραγουδούν ειρωνικά λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης «Πάρτε το πρέφα, πάρτε το πρέφα, εμείς θα πάρουμε το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ».

Νωρίτερα, στο 71ο λεπτό, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού και αποχώρησε για τα αποδυτήρια. Ομως η είδηση προέκυψε όταν έγινε γνωστό πως ο Βούλγαρος δεν περίμενε να ολοκληρωθεί το παιχνίδι αλλά έφυγε από το γήπεδο με το προσωπικό του αυτοκίνητο χωρίς να κάνει μάλιστα δηλώσεις στους δημοσιογράφους της χώρας του, οι οποίοι τον περίμεναν έξω από την Τούμπα.

Ο Τούντορ δέχθηκε ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου απαντώντας πως κατανοεί τον εκνευρισμό που μπορεί να έχει ένας ποδοσφαιριστής κατά τη διάρκεια μιας αναμέτρησης ωστόσο είναι εμφανές πως το κλίμα στον ΠΑΟΚ δεν είναι το ιδανικό ώστε η ομάδα να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ γκαμπαλα ισοπαλία Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ