Αποκλεισμός για τον Αστέρα Τρίπολης – Εχασε με 1-0 στην Πράγα από την Σπάρτα [βίντεο] - iefimerida.gr

Αποκλεισμός για τον Αστέρα Τρίπολης – Εχασε με 1-0 στην Πράγα από την Σπάρτα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γκολ του Μπρέμπετς στο 33' έκρινε τον αγώνα στην Τσεχία και έτσι ο Αστέρας Τρίπολης αποκλείστηκε από την συνέχεια του Europa League.

Ο παίκτης της Σπάρτα Πράγας από κόρνερ νίκησε στον αέρα του Κουρμπέλη, για ν' ανοίξει το σκορ που τελικά ήταν και το αποτέλεσμα του αγώνα. Από το 82' οι Τσέχοι έπαιζαν με 10 παίκτες, μιας και αποβλήθηκε ο Κρέιτσι.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη, στάθηκε άτυχη στην εκκίνηση του αγώνα με την Σπάρτα, αφού είχε δοκάρι στο 5ο λεπτό σε σουτ του Φερνάντες, αλλά στη συνέχεια ήταν πολύ διστακτική και νωθρή επιθετικά για να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι απ’ αυτό το παιχνίδι.

Η Σάλκε κέρδισε στο άλλο ματς του ομίλου τον ΑΠΟΕΛ με 1-0.

H βαθμολογία:

1.Σάλκε 11

2.Σπάρτα Πράγας 9

3.Αστέρας Τρίπολης 4

4.ΑΠΟΕΛ 3

Επόμενη αγωνιστική (τελευταία):

Αστέρας Τρίπολης – Σάλκε

ΑΠΟΕΛ – Σπάρτα Πράγας

Σπάρτα Πράγας: Μπίσιτς, Μπράμπετς, Κόστα, Χιμπς, Βάσα, Ντότσκαλ (86’ Χόλεκ), Μάρεσεκ, Φρίντεκ (92' Γιούλις), Κρέιτσι, Φατάι (81’ Κονάτε), Λάφατα

Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Σανκαρέ, Γιαννούλης, Λούι, Φερνάντεζ, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης (66’ Δημούτσος), Ιγκλέσιας (81’ Παντελιάδης), Μάσα, Φούντας (78’ Λανθαρότε), Γιάννου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ