Αδιόρθωτος Ντόναλντ Τράμπ: Κορόιδεψε αναπηρία δημοσιογράφου - iefimerida.gr

Αδιόρθωτος Ντόναλντ Τράμπ: Κορόιδεψε αναπηρία δημοσιογράφου

(στιγμιότυπο από το βίντεο του CNN)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο επεισόδιο στο σήριαλ «Ντόναλντ Τραμπ-Υποψήφιος για Πρόεδρος των ΗΠΑ» υπήρξε όταν ο γνωστός διεκδικητής του χρίσματος των Ρεπουμπλικανών για την Προεδρία κορόιδεψε έναν δημοσιογράφο των Νιου Γιορκ Ταιμς, μιμούμενος την αναπηρία του.

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος απαντώντας σε άρθρο του Σέρτζ Κοβαλέσκι που αμφισβητούσε ότι «εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες γιόρταζαν την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους στην Νέα Υόρκη», κάτι που είχε υποστηρίξει παλιότερα ο Τραμπ, άρχισε να μιμείται τα χέρια του δημοσιογράφου, ο οποίος πάσχει από «αρθρογρύπωση». Το βίντεο εδώ

Η εφημερίδα αμέσως κατέκρινε με δημοσίευση της, φανερά ενοχλημένη, το γεγονός και πολλοί αμερικανικοί βρήκαν τον αστεϊσμό του Τραμπ απαράδεκτο.

Η τελευταία απρέπεια του Τραμπ έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από «άστοχα» το λιγότερο σχόλια που έχει κάνει ο μεγιστάνας τα τελευταία χρόνια.

Κάποια από αυτά έκαναν μάλιστα τον γύρο του κόσμου:

Αμφισβήτηση της Χάιντι Κλουμ

Αδιόρθωτος Ντόναλντ Τράμπ: Κορόιδεψε αναπηρία δημοσιογράφου | iefimerida.gr 0


Ο Τραμπ αποφαίνεται σε συνέντευξη του ότι η Χάιντι Κλουμ «δεν είναι πια 10αρι». Το γνωστό μοντέλο του ανταπάντα με χιουμοριστικό βίντεο, υποστηρίζοντας ότι είναι τουλάχιστον «9,99».

Χαρακτηρισμοί για Ρόζι Ο Ντόνελ

Αδιόρθωτος Ντόναλντ Τράμπ: Κορόιδεψε αναπηρία δημοσιογράφου | iefimerida.gr 1


Ο Τραμπ απάντησε σε κριτική που δέχθηκε από την δημοσιογράφο Μέγκιν Κέλυ που τον κατηγόρησε ότι μιλά υποτιμητικά και υβριστικά για τις γυναίκες, διακόπτοντας την: «μόνο για την Ρόζι Ο Ντόνελ». Νωρίτερα είχε χαρακτηρίσει την γνωστή τηλεπαρουσιάστρια ως «χοντρή» και «άχρηστη».

Επίθεση στον Μπαράκ Ομπάμα

Αδιόρθωτος Ντόναλντ Τράμπ: Κορόιδεψε αναπηρία δημοσιογράφου | iefimerida.gr 2


Βασιζόμενος σε πληροφορία που είχε, όπως δήλωσε, από άνθρωπο μέσα στον Λευκό Οίκο, ο Τραμπ υποστήριξε ότι το πιστοποιητικό γέννησης του Αμερικανού Προέδρου είναι πλαστό, αμφισβητώντας έτσι την καταγωγή του.

Απαξίωση προς Αριάννα Χάφινγκτον

Αδιόρθωτος Ντόναλντ Τράμπ: Κορόιδεψε αναπηρία δημοσιογράφου | iefimerida.gr 3


Το 2012, ο Τραμπ επιτίθεται στην ιδρύτρια της Huffington Post, λέγοντας ότι «είναι αντιαισθητική, μέσα και έξω» και προσθέτοντας, «δεν μου κάνει καμία εντύπωση γιατί την παράτησε ο άντρας της».

Αναφορά για την κόρη του, Ιβάνα

Αδιόρθωτος Ντόναλντ Τράμπ: Κορόιδεψε αναπηρία δημοσιογράφου | iefimerida.gr 4


Ο Τραμπ έχει αρκετές φορές βρει ιδιαιτέρα αστείο το να μοιραστεί με το κοινό τις σκέψεις του για την κόρη του, λέγοντας «αν η Ιβάνα δεν ήταν κόρη μου, θα έβγαινε μαζί της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Τραμπ Κόσμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ