Πέντε μουσικές στάσεις αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Πέντε μουσικές στάσεις αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν έχετε διάθεση για live, εδώ θα δείτε τις καλύτερες προτάσεις.

H Chinawoman επιστρέφει στο FUZZ .

Πέντε μουσικές στάσεις αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Με ρίζες από Καναδά και Ρωσία έρχεται για τρίτη φορά στη χώρα μας με καινούργια και παλαιότερα τραγούδια. Το ηχητικό της φάσμα εξακολουθεί να κινείται κάπου ανάμεσα στον μινιμαλισμό του post-punk και τις ευρωπαϊκές μπαλάντες, ενώ τα μεγαλοπρεπή, ενίοτε μελοδραματικά ρεφραίν, τονίζουν τη μελαγχολική θεματολογία των τραγουδιών. Tη συναυλία της θα ανοίξει η Σtella, σε pop electronica ρυθμούς. Πειραιώς 209 και Πατριάρχου Ιωακείμ 1 Αθήνα , Ώρα: 20:00. 20 ευρώ στο ταμείο.

Πέντε μουσικές στάσεις αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα [εικόνες] | iefimerida.gr 1


O διεθνούς φήμης σαξοφωνίστας Δημήτρης Βασιλάκης Σάββατο βράδυ στο El Convento Del Arte. Μαζί του η Τέρη Βακιρτζόγλου ερχόμενη από την σκηνή της Νέας Υόρκης, με ήχο που χαρακτηρίζεται από swing επιρροές, υπέροχες μελωδίες και vintage τάσεις. Έναρξη στις 22.30, είσοδος 12 ευρώ. Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:30 για ποτό και φαγητό. Βιργινίας Μπενάκη 7, 104 36 Μεταξουργείο

Πέντε μουσικές στάσεις αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Από τις «Τρύπες» μέχρι και σήμερα τα τραγούδια και ο Γιάννης Αγγελάκας εμφανίζεται αυτο το Σαββατοκύριακο στο Αν club. Θα παρουσιάσει και καινούργιο υλικό από τον δίσκο που θα ηχογραφεί με τους μουσικούς του κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αλλά και νέα μπάντα. Μαζί του Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αναστάσης Βουκυκλαράκης στα τύμπανα, Γιάννης Σαββίδης στην ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, James Wylie στο σαξόφωνο. Είσοδος 13 ευρώ. Σάββατο 22:00 Κυριακή 21:30. Σολωμού 13-15 στα Εξάρχεια.

Πέντε μουσικές στάσεις αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Οι Burger Project ξαναγίνονται παιδιά και καλωσορίζουν τα Χριστούγεννα Κυριακή πρωί στον Παρνασσό. Ετοίμασαν ακόμα μία διαδραστική παράσταση για παιδιά. Αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν είναι η δημιουργική παρουσίαση των οργάνων, ο ρόλος που καλούνται να παίξουν μέσα στο συγκρότημα, ο αυτοσχεδιασμός και οι πολλαπλές δυνατότητες της φωνής, στοιχεία που θα δώσουν ερεθίσματα και θα διεγείρουν τη φαντασία. Πλατεία Καρύτση 8 στις 11:00, είσοδος 7 ευρώ.

Πέντε μουσικές στάσεις αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα [εικόνες] | iefimerida.gr 4

13η Γιορτή της Τζαζ αυτό το Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη. Σάββατο 21.30 ένα Jazz κουϊντέτο από δροσερές παρουσίες κι έναν ντράμερ και στις 22.30 το ανανεωμένο «Baby Trio» του Γιώργου Κοντραφούρη. Κυριακή η νέα δουλειά «Kroustomania» του Αλέκου Παπαδόπουλου και μια βραδιά έκπληξη με blues - soul - r'n'b με την υπογραφή του Γρηγόρη Σημαδόπουλου. Στο Club 8ball, Πίνδου 1 στα Λαδάδικα, είσοδος 8 ευρώ. Μια μουσική περιπέτεια με άρωμα απο Νεα Ορλεάνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μουσικές σκηνές Αγγελάκας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ