Συναγερμός στις Βρυξέλλες - Εκκενώθηκε τζαμί, εντοπίστηκε φάκελος με «ύποπτη» σκόνη - iefimerida.gr

Συναγερμός στις Βρυξέλλες - Εκκενώθηκε τζαμί, εντοπίστηκε φάκελος με «ύποπτη» σκόνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φάρσα ήταν τελικά ο συναγερμός, που σήμανε στο μεγαλύτερο τζαμί των Βρυξελλών όταν εντοπίστηκε φάκελος με «ύποπτη» σκόνη. Οπως αποδείχθηκε μετά από έρευνα ήταν αλεύρι ή ταλκ.

Μόλις εντοπίστηκε ο φάκελος προκλήθηκε πανικός, καθώς φοβήθηκαν πως η σκόνη μπορεί να ήταν άνθρακας και το τζαμί εκκενώθηκε.

Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα στο σημείο έχουν σπεύσει ομάδες πυροσβεστών και απολύμανσης, το οποίο βρίσκεται λίγα εκατοντάδες μέτρα μακριά από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Υπενθυμίζεται ότι από την Κυριακή οι Βρυξέλλες βρίσκονται σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού και θα παραμείνουν τουλάχιστον έως τις 30 Νοεμβρίου.

Τουλάχιστον 11 άτομα, που βρίσκονταν στο τζαμί όταν βρέθηκαν τα ύποπτα αντικείμενα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από την αστυνομία, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, προκειμένου να υποβληθούν σε διαδικασίες απολύμανσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βρυξέλλες τζαμί άνθρακας σκόνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ