Τα νέα Citroen θα είναι τελείως διαφορετικά σε σχέση με τα σημερινά - iefimerida.gr

Τα νέα Citroen θα είναι τελείως διαφορετικά σε σχέση με τα σημερινά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Cactus θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για τη Citroen, καθώς η επιτυχία του ενισχύει την άποψη των Γάλλων που ισχυρίζονται πως η μάρκα τους θα επιστρέψει στις επιτυχίες μόνο αν τα μοντέλα της γίνουν χαρακτηριστικά και αναγνωρίσιμα.

Με βάση αυτή την προσέγγιση λοιπόν ο διευθυντής στρατηγικής ανάπτυξης της μάρκας Matthieu Bellamy αποκάλυψε πως τα καινούργια C4 και C5 θα έχουν ριζικά διαφορετική εμφάνιση σε σχέση με όσο γνωρίζουμε μέχρι τώρα. Παράλληλα έχει ήδη προγραμματιστεί η παρουσίαση ενός καινούργιου και μεγαλύτερου σε σχέση με το C4 Cactus crossover, το οποίο θα οικειοποιείται στοιχεία από το πρωτότυπο Aircross.

Φυσικά η αλλαγή στη σχεδιαστική φιλοσοφία της Citroen εξυπηρετεί και την αποστασιοποίησή της από την Peugeot, στον όμιλο της οποίας άλλωστε ανοίγει.

Τα νέα Citroen θα είναι τελείως διαφορετικά σε σχέση με τα σημερινά | iefimerida.gr 0
Τα νέα Citroen θα είναι τελείως διαφορετικά σε σχέση με τα σημερινά | iefimerida.gr 1
Τα νέα Citroen θα είναι τελείως διαφορετικά σε σχέση με τα σημερινά | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ