Ο βοηθός του Τσάρλι Σιν αποκαλύπτει: Έτσι μου είπε ότι έχει HIV -«Κόπηκε με ένα μαχαίρι, έτρεχε αίμα...» [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο βοηθός του Τσάρλι Σιν αποκαλύπτει: Έτσι μου είπε ότι έχει HIV -«Κόπηκε με ένα μαχαίρι, έτρεχε αίμα...» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπό την επήρεια ναρκωτικών, μεθυσμένος και γυμνός από τη μέση και πάνω ο Τσάρλι Σιν παίζει με ένα μεγάλο μαχαίρι κάνοντας επίδειξη στους καλεσμένους του που είναι κυρίως πορνοστάρ.

Λίγο αργότερα και ενώ ο συνδυασμός της κοκαΐνης και του αλκοόλ έχουν κάνει τη δουλειά τους, ο ηθοποιός τραυματίζεται στο πόδι. Το αίμα του κυλάει πάνω στο χαλί και σε ένα iPad. Ένας από τους φίλους του πάει γελώντας να το μαζέψει και φωνάζοντας «that's tiger blood» (πρόκειται για μία από τις αγαπημένες φράσεις του ηθοποιού).

Ξαφνικά ο Σιν αρχίζει να τσιρίζει: «Μην αγγίζεις το αίμα μου, μην αγγίζεις το αίμα μου. Έχω αυτό το πράγμα». Οι πάντες σιωπούν σοκαρισμένοι από την αντίδρασή του. Εκεί το πάρτι σταματά.

Το περιστατικό συνέβη το 2012 και μάρτυρας σε αυτό ήταν και ο προσωπικός τους βοηθός. Έχοντας υπάρξει δίπλα του ήδη για έναν χρόνο περίπου, ο Χαν υποψιάζεται ότι κάτι πάει κάτι στραβά με τον ηθοποιό. Η ηπατίτιδα ή κάποιο άλλο πρόβλημα ήταν το πρώτο πράγμα που του πέρασε από το μυαλό, το HIV όμως ήταν κάτι που δεν φανταζόταν ποτέ.

Ο βοηθός του Τσάρλι Σιν αποκαλύπτει: Έτσι μου είπε ότι έχει HIV -«Κόπηκε με ένα μαχαίρι, έτρεχε αίμα...»  [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Έχοντας ενημερώσει ήδη τον ηθοποιό στο πλευρό του οποίου στάθηκε επί 2μιση χρόνια, ο Χαν σε αποκλειστική του συνέντευξη στην Daily Mail, αποκαλύπτει πως ήταν η ζωή δίπλα του και πως αντέδρασε την στιγμή που του αποκάλυψε την ασθένειά του.

Επιβεβαιώνοντας τα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα γνωστά, επαναλαμβάνει ότι ο πρωταγωνιστής της θρυλικής σειράς "Two and a Half Men" πλήρωσε εκατομμύρια για να εξαγοράσει την σιωπή διαφόρων κοριτσιών και των πορνοστάρ που τον απειλούσαν.

Στον ίδιο αποκάλυψε ότι πάσχει από HIV την Πρωτοχρονιά του 2013 όταν επέστρεψαν στο Λος Άντζελες από ένα από τα ταξίδια που τόσο αγαπούσε να κάνει ο ηθοποιός.

Ο βοηθός του Τσάρλι Σιν αποκαλύπτει: Έτσι μου είπε ότι έχει HIV -«Κόπηκε με ένα μαχαίρι, έτρεχε αίμα...»  [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Θυμάμαι ότι έμπλεξα σε ένα δράμα με έναν από τους σωματοφύλακες του Τσάρλι, με δυσκόλευε και με αναστάτωνε. Εκείνη τη νύχτα ο Τσάρλι με πήρε στην άκρη και με ρώτησε τι πάει στραβά. Καθόμασταν στην κουζίνα και τα έβγαλα από μέσα μου και έγινα κάπως συναισθηματικός, του είπα όλα μου τα προβλήματα. Ήμασταν πολύ ειλικρινείς ο ένας με τον άλλο, εξηγούσα τα συναισθήματά μου ως προς το τι πήγαινε στραβά με τον σωματοφύλακα και ξεκίνησε να μου μιλάει για τα δικά του προβλήματα και είπε ότι η ζωή δεν είναι τέλεια. Μετά απλά το πέταξε. “Είμαι θετικός στον HIV”. Σοκαρίστηκα. Στενοχωρήθηκε που έπρεπε να μου το πει, δεν ήθελε να μου το πει, ήθελε να μου συμπαρασταθεί», λέει ο Χαν περιγράφοντας τη στιγμή που ο ηθοποιός του έκανε την μεγάλη αποκάλυψη, την οποία όπως τονίζει γνώριζαν ελάχιστοι άνθρωποι.

Ο βοηθός του Τσάρλι Σιν αποκαλύπτει: Έτσι μου είπε ότι έχει HIV -«Κόπηκε με ένα μαχαίρι, έτρεχε αίμα...»  [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Όταν εκείνος τον ρώτησε πως κόλλησε την ασθένεια, η απάντηση του Σιν ήταν ένα απλό: «Τα θαλάσσωσα».

Αυτή ήταν και η στιγμή που οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά. Ο Χαν ανέλαβε την φαρμακευτική αγωγή του ηθοποιού και προσπαθούσε να διασφαλίσει ότι έπαιρνε κανονικά και τα τρία χάπια του. Όπως λέει του προκαλούσαν πολλές παρενέργειες και δεν του άρεσε. Σύμφωνα με όσα λέει μάλιστα του έκοβαν την όρεξη και έτσι ο σεφ τον οποίο πλήρωνε 1.500 δολάρια την ημέρα, δεν είχε κανένα νόημα. Όταν μία μέρα όμως, τον Φλεβάρη του 2013 ήρθαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα οποία ο ιός δεν ήταν ανιχνεύσιμος, ο Τσάρλι Σιν ήταν πραγματικά ευτυχισμένος.

Ο βοηθός του Τσάρλι Σιν αποκαλύπτει: Έτσι μου είπε ότι έχει HIV -«Κόπηκε με ένα μαχαίρι, έτρεχε αίμα...»  [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ο Χαν μιλάει και για τα ερωτικά έξαλλα πάρτι για τα οποία ο ηθοποιός του Χόλιγουντ ήταν τόσο γνωστός. Ανατρέποντας ότι μπορεί να φανταστεί κανείς, τονίζει ότι κρατούσε τις προσωπικές του στιγμές μακριά από το προσωπικό.

Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, ο προσωπικός βοηθός εξηγεί ότι αγόρασε δεκάδες Aquaphor -πρόκειται για μία αλοιφή για επούλωση τραυμάτων- τα οποία ο ηθοποιός χρησιμοποιούσε ως λιπαντικά.

Ο βοηθός του Τσάρλι Σιν αποκαλύπτει: Έτσι μου είπε ότι έχει HIV -«Κόπηκε με ένα μαχαίρι, έτρεχε αίμα...»  [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ο βοηθός του Τσάρλι Σιν αποκαλύπτει: Έτσι μου είπε ότι έχει HIV -«Κόπηκε με ένα μαχαίρι, έτρεχε αίμα...»  [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσάρλι Σιν ΠΡΟΣΩΠΙΚΟς ΒΟΗΘΟς HIV
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ