Euroleague: Νίκη με διαφορά ψάχνει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα απόψε - iefimerida.gr

Euroleague: Νίκη με διαφορά ψάχνει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα απόψε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ τη Λαμποράλ Κούτσα και ψάχνει νίκη με διαφορά μεγαλύτερη των 7 πόντων προκειμένου να αγκαλιάσει την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο.

Οι ερυθρόλευκοι παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλο αυτό το διάστημα έχουν καταφέρει όχι μόνο να σταθούν όρθιοι αλλά να καλύψουν τους τραυματισμούς τους με εντυπωσιακές εμφανίσεις και νίκες.

Στην αποψινή μάχη απέναντι στην παρέα του Γιάννη Μπουρούση, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Πρίντεζη και Λοτζέσκι ενώ ο εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Σπανούλης.

Η Λαμποράλ Κούτσα είναι η μοναδική ομάδα, η οποία έχει νικήσει φέτος τον Ολυμπιακό στην Euroleague ενώ παράλληλα τρέξει και ένα εξαιρετικό σερί μετρώντας τέσσερις νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια της.

Η παράδοση πάντως είναι ξεκάθαρα υπέρ του Ολυμπιακού αφού τις τελευταίες 15 αναμετρήσεις του με την ισπανική ομάδα, μετράει 11 νίκες ενώ η τελευταία του ήττα χρονολογείται το 2007.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός μπάσκετ Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ