Πούτιν: Σκόπιμα η Τουρκία οδηγεί τις ρωσοτουρκικές σχέσεις σε αδιέξοδο - iefimerida.gr

Πούτιν: Σκόπιμα η Τουρκία οδηγεί τις ρωσοτουρκικές σχέσεις σε αδιέξοδο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα πως, κατά την άπoψη της Μόσχας, η Τουρκία προσπαθεί σκόπιμα να οδηγήσει τις σχέσεις Μόσχας-Αγκυρας σε αδιέξοδο.

«Φαίνεται πως η τουρκική ηγεσία σκόπιμα οδηγεί τις σχέσεις Ρωσίας-Τουρκίας σε αδιέξοδο», είπε ο Πούτιν στο Κρεμλίνο, σε μια τελετή για την παραλαβή διαπιστευτηρίων πρεσβευτών. Και συνέχισε: «Το χτύπημα της Τουρκίας δεν υπακούει στην κοινή λογική και στους διεθνείς νόμους. Ηταν μια απόλυτα ανεξήγητη πισώπλατη μαχιαριά. Το ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος χτυπήθηκε στο έδαφος της Συρίας».

Ο Πούτιν πρόσθεσε πως η Μόσχα περιμένει ακόμη μια συγγνώμη από την Τουρκία για την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού ή μια προσφορά αποζημιώσεων για τις ζημιές, ενώ είπε πως η Ρωσία ελπίζει ότι τελικά θα σχηματιστεί ένας ευρύς διεθνής συνασπισμός που θα δράσει ενιαία κατά της τρομοκρατίας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βλάντιμιρ Πούτιν Τουρκία σχέσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ