Το ΠΑΣΟΚ ειρωνεύεται: «Συναίνεση. Το άλλο με τον Αλέξη το ξέρεις;» - iefimerida.gr

Το ΠΑΣΟΚ ειρωνεύεται: «Συναίνεση. Το άλλο με τον Αλέξη το ξέρεις;»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενδεικτική της στάσης που σκοπεύει να ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ σε ενδεχόμενη πρόταση της σύμπραξης από την πλευρά της κυβέρνησης εφόσον αυτή δεν έχει οικουμενικό χαρακτήρα είναι το σκωπτικό σχόλιο που ανάρτησε στο Facebook ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Φώφης Γεννηματά.

«Συναίνεση. Το άλλο με τον Αλέξη το ξέρεις;» Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση του κ. Βοσδογάνη, η οποία ωστόσο διευκρινίστηκε λίγη ώρα μετά την ανάρτησή της ότι εκφράζει αποκλειστικά και μόνο προσωπική άποψη και δεν πρέπει να συγχέονται τα προσωπικά με τα επαγγελματικά.

Σε κάθε περίπτωση πάντως από την πλευρά της Χαριλάου Τρικούπη δεν φαίνονται διατεθειμένοι να αποδεχτούν προτάσεις, που θα αφορούν συνεργασία περιορισμένου βεληνεκούς ακόμη και σε επιμέρους θέματα, ενώ έχει ήδη διατυπωθεί ότι οι προτάσεις για συστράτευση της κυρίας Γεννηματά το καλοκαίρι αγνοήθηκαν.

Σε ό,τι αφορά στην σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, αναμένεται επίσημη πρόσκληση, η οποία θα συζητηθεί σε συλλογικό επίπεδο στην Χαριλάου Τρικούπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη επικοινωνία με την κυρία Γεννηματά, είτε από πλευράς Προεδρικού Μεγάρου, είτε από πλευράς Μεγάρου Μαξίμου. Σε χαμηλότερο επίπεδο, ωστόσο, έχει γίνει μια πρώτη επαφή προς αναζήτηση της ημέρας που θα γίνει το συμβούλιο. Απο το ΠΑΣΟΚ ως πρώτη αντίδραση αναφέρουν ότι περιμένουν την επίσημη πρόσκληση για να τοποθετηθούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ