Μουρίνιο κατά Βενγκέρ: «Θέλω να περάσει ο Σίλβα και ο Ολυμπιακός» - iefimerida.gr

Μουρίνιο κατά Βενγκέρ: «Θέλω να περάσει ο Σίλβα και ο Ολυμπιακός»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν χάνει ευκαιρία να... πικάρει τον εδώ και χρόνια «εχθρό» του Αρσέν Βενγκέρ. Οι σχέσεις των δύο αντρών εξακολουθούν να είναι πολύ κακές και ο Πορτογάλος βρήκε μια ακόμη ευκαιρία για να χτύπημα προς τον Αλσατό.

Ο τεχνικός της Τσέλσι μίλησε για τις αγγλικές ομάδες στην πορεία τους στο Champions League και αναφέρθηκε στον καλό του φίλο και συμπατριώτη του, Μάρκο Σίλβα. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού γνωρίζεται εδώ και αρκετά χρόνια με τον Μουρίνιο με τον τελευταίο να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον 38χρονο προπονητή.

«Πάντα θέλω να συνεχίζουν οι αγγλικές ομάδες. Αλλά, η Άρσεναλ βρίσκεται σε έναν όμιλο, όπου ένας φίλος μου, ο Μάρκο Σίλβα, είναι προπονητής του Ολυμπιακού» τόνισε και πρόσθεσε: «Θα ήταν φανταστικό για την καριέρα του παιδιού να περάσει τον όμιλο. Θέλω να είμαι ειλικρινής και θα πω ότι θέλω ο Μάρκο Σίλβα και ο Ολυμπιακός να προκριθούν στην επόμενη φάση».

Αν και δεν αποκλείεται να το εννοούσε ο Μουρίνιο, σίγουρα βρήκε ευκαιρία να για να βρεθεί ακόμη μια φορά, απέναντι στον Βενγκέρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ