Η ερωτευμένη Ελένη Ψυχούλη [εικόνες] - iefimerida.gr

Η ερωτευμένη Ελένη Ψυχούλη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εδώ και καιρό η Ελένη Ψυχούλη έχει μετακομίσει μόνιμα στον Βόλο, όπου διατηρεί εστιατόριο κι έχει σχέση με τον νεότερό της επιχειρηματία της πόλης Κώστα Αγριγιάννη.

Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και η γνωστή δημοσιογράφος ανακοίνωσε στις αρχές του 2015 ότι θα παντρευτούν. Η Ελένη Ψυχούλη είχε μάλιστα δηλώσει ότι ο γάμος θα γινόταν το καλοκαίρι, στην παραλία, και το νυφικό της θα είναι από σακούλες σούπερ μάρκετ. Αλλά στη συνέχεια, αναβλήθηκε.

Η ερωτευμένη Ελένη Ψυχούλη [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Δεν ξέρω αν θα ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας. Έχω πολλές δουλειές, δεν προλαβαίνω! Το άφησα λίγο στην άκρη... Δεν το ονειρεύομαι», είχε δηλώσει τότε η παρουσιάστρια του «Chef Στον Αέρα», ενώ όταν ρωτήθηκε γιατί έκανε τις δηλώσεις για γάμο και νυφικό τόνισε «το είπα σε μια στιγμή, θα δούμε...».

Το ζευγάρι ζει σήμερα σ' ένα μικρό σπίτι στο Πήλιο και πρόσφατα έκαναν την πρώτη τους προσπάθεια να βγάλουν το πρώτο τους τσίπουρο. Η προσπάθεια έγινε στη μαγευτική παραλία του Πηλίου, στην Μπούφα, όπου το γιόρτασαν με τσιπουρομεζέδες και ένα φιλί.

Η ερωτευμένη Ελένη Ψυχούλη [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η ερωτευμένη Ελένη Ψυχούλη [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η ερωτευμένη Ελένη Ψυχούλη [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Η ερωτευμένη Ελένη Ψυχούλη [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελένη Ψυχούλη γάμος έρωτας τσίπουρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ