Γκουαρντιόλα σε Σίλβα: «Εσείς θα περάσετε» [βίντεο] - iefimerida.gr

Γκουαρντιόλα σε Σίλβα: «Εσείς θα περάσετε» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τετ-α-τετ με τον Μάρκο Σίλβα είχε ο Πεπ Γκουαρντιόλα μετά το τέλος της αναμέτρησης της Μπάγερν Μονάχου με τον Ολυμπιακό στην «Αλιάνζ Αρένα». Ο Ισπανός προπονητής, μετέφερε στον Πορτογάλο του Ολυμπιακού την πεποίθησή του πως οι ερυθρόλευκοι θα προκριθούν στην επόμενη φάση του Champions League.

Βρήκαν πέντε λεπτά κενό και δεν έχασαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν. Πεπ Γκουαρντιόλα και Μάρκο Σίλβα συνομίλησαν στους διαδρόμους της «Αλιάνζ Αρένα» αναλύοντας το παιχνίδι αλλά και την τελευταία αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι δύο προπονητές αναγνώρισαν πως τη διαφορά στο παιχνίδι την έκανε ο Κομάν, με τον Γκουαρντιόλα να εξηγεί κάποιες κινήσεις του στον προπονητή των νταμπλούχων Ελλάδας.

Λίγο πριν από το τέλος της σύντομης συνομιλίας τους ο προπονητής της Μπάγερν εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός θα είναι εκείνος που θα περάσει στην επόμενη φάση του Champions League, κάτι που είπε και στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας πως τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα για την Άρσεναλ στις 9 Δεκεμβρίου στο Καραϊσκάκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ