Η Ρωσία τιμά τους νεκρούς της - Μετάλλιο ύψιστης τιμής και εξασφάλιση των οικογενειών τους [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Ρωσία τιμά τους νεκρούς της - Μετάλλιο ύψιστης τιμής και εξασφάλιση των οικογενειών τους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε πως οι δύο νεκροί Ρώσοι στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας θα τιμηθούν με το ύψιστο μετάλλιο ανδρείας του ρωσικού στρατού, ενώ η κυβέρνηση της χώρας θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για τις οικογένειές τους.

Ο Κολονέλ Πεσκόφ, ο πιλότος που σκοτώθηκε από τα πυρά των ανταρτών μετά την εκτόξευση του από το ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος, το οποίος καταρρίφθηκε από τους Τούρκους, αλλά και ο Ρώσος στρατιώτης Αλεξάντερ Ποζίνιχ, που σκοτώθηκε κατά την επιχείρηση διάσωσης, θα τιμηθούν από τη ρωσική κυβέρνηση.

Αυτό ανακοίνωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, τονίζοντας ότι στον Ρώσο πιλότο θα απονεμηθεί το μετάλλιο ύψιστης τιμής, ο «Ηρωας της Ρωσίας» ενώ στον νεαρό στρατιώτη, ο οποίος ήταν παντρεμένος και είχε ένα παιδί, θα απονεμηθεί το μετάλλιο της αφοσίωσης στην πατρίδα.

Η Ρωσία τιμά τους νεκρούς της - Μετάλλιο ύψιστης τιμής και εξασφάλιση των οικογενειών τους [εικόνες] | iefimerida.gr 0

O 52χρονος Πεσκόφ, ήταν παντρεμένος και άφησε πίσω του μια κόρη 16 ετών και ένα γιο 8 ετών ενώ όπως δήλωσε αξιωματούχος της κυβέρνησης, το κράτος θα αποπληρώσει όλα τα χρέη που είχε αφού πρόσφατα η οικογένεια είχε αγοράσει ένα νέο διαμέρισμα στο Λίπετσκ.

Η Ρωσία τιμά τους νεκρούς της - Μετάλλιο ύψιστης τιμής και εξασφάλιση των οικογενειών τους [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ