Eurocup: Εχασαν ΠΑΟΚ και Αρης - iefimerida.gr

Eurocup: Εχασαν ΠΑΟΚ και Αρης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ήττα γνώρισαν και οι τρεις ελληνικές ομάδες στο Eurocup, αφού η AEK στο ΟΑΚΑ δεν τα κατάφερε κόντρα στην πανίσχυρη Γαλατασαράι (73-86), ο Άρης ηττήθηκε από την Μπουντούτσνοστ και ο ΠΑΟΚ από τη Ζενίτ στη Πυλαία.

Στο χειρότερο παιχνίδι της χρονιάς, ο Άρης έπεσε σχεδόν αμαχητί κόντρα στους Μαυροβούνιους στη Ποντγκόριτσα για την 7η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Eurocup. Ο Δημήτρης Πρίφτης ρίσκαρε αφήνοντας του Μαυροβούνιους να σουτάρουν πίσω από τα 6,75, με αποτέλεσμα να πάρουν γρήγορα μεγάλη διαφορά. Στα αρνητικά το γεγονός ότι καλύφθηκε και η διαφορά του πρώτου αγώνα (+18), αφού το τελικό 75-56 έδωσε στους γηπεδούχους το +19! Οπότε θα υπερτερούν σε πιθανή ισοβαθμία.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πιο αποφασιστικά το παιχνίδι από τους Ρώσους, χτίζοντας μία σταθερή διαφορά, την οποία όμως δεν κατάφερε να διατηρήσει, «άνοιξε» την άμυνά του και επέτρεψε στην Ζενίτ να βρει λύσεις επιθετικά και να φύγει μ' ένα σημαντικό διπλό από την Πυλαία. Ετσι ηττήθηκε με 70-89.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Αρης eurocup
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ