Η απάντηση Μητσοτάκη για τα «γαλλικά» στη ΝΔ: Προτιμώ έναν πρόεδρο που ξέρει καλά αγγλικά - iefimerida.gr

Η απάντηση Μητσοτάκη για τα «γαλλικά» στη ΝΔ: Προτιμώ έναν πρόεδρο που ξέρει καλά αγγλικά

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα «γαλλικά» που έχουν ειπωθεί τα τελευταία 24ωρα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας.

Ο υποψήφιος για την προεδρία της χώρας ρωτήθηκε, σε συνέντευξή του στο MEGA, για το επεισόδιο με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη- τόσο σε επικοινωνία που είχε ο ίδιος μαζί του όσο και στο σημερινό συμβάν του πρώην προέδρου της ΝΔ με συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά.

«Εγώ θέλω έναν πρόεδρο που να μιλάει καλά αγγλικά, κάτι απαραίτητο όταν κάνουμε διεθνείς επαφές», απάντησε χαμογελώντας ο κ. Μητσοτάκης. «Πάντα μπορούν να ειπωθούν δύο κουβέντες παραπάνω. Ομως όταν η χώρα αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα, το μέλημά μας πρέπει να είναι πως η κεντροδεξιά θα προτείνει μία πειστική εναλλακτική λύση και όχι ποιος μίλησε γαλλικά, κινέζικα ή αραβικά», συμπλήρωσε.

Σε ό,τι αφορά το αν πίσω από το «φιάσκο» της Κυριακής υπήρχε σαμποτάζ, κάτι που υπονόησε η Ντόρα Μπακογιάννη χθες ενώ για κάτι τέτοιο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο και ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε διαφορετική άποψη.

«Δεν έχω καμία ένδειξη ότι υπήρξε σαμποτάζ. Οι εκλογές θα γίνουν το συντομότερο δυνατό. Δεν είμαι σε θέση να πω πότε. Όταν θα γίνουν, θα γίνουν με τρόπο αδιάβλητο, θα γίνουν με το σωστό τρόπο», απάντησε, σημειώνοντας ακόμη ότι δεν θα δεχόταν να αλλάξει η διαδικασία.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο δόλου, σχολίασε «Δεν βλέπω δόλο. Βλέπω διοικητική ανικανότητα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ