Δίσκοι βινυλίου πωλούνται στον Κεραμεικό -H εκδίκηση των 80's [εικόνες] - iefimerida.gr

Δίσκοι βινυλίου πωλούνται στον Κεραμεικό -H εκδίκηση των 80's [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χιλιάδες βινύλια προς πώληση, συναυλίες, d.j. sets, προβολές, κληρώσεις, κυνήγι σπάνιων δίσκων, έξυπνες αγορές, συζητήσεις, αξεσουάρ για το πικ-απ που χάλασε, πάρτι, πολλές εκπλήξεις και ισχυρή δόση 80ς συνθέτουν την μεγάλη γιορτή του βινυλίου που θα πραγματοποιηθεί 11, 12, 13 Δεκεμβρίου στο «Cine Κεραμεικός».

Κεντρική θεματική ενότητα της φετινής γιορτής, τα 80's διανθισμένη με εικόνα και ήχο σε πολλές παράλληλες εκδηλώσεις του προγράμματος μέσα από τις πρωτοβουλίες και προτάσεις των ανήσυχων βινυλιομανών.

Δίσκοι βινυλίου πωλούνται στον Κεραμεικό -H εκδίκηση των 80's [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Για πρώτη φορά στο Vinyl is back θα υπάρχει ένα activities access pass, προαιρετικό για το κοινό, αξίας 5 ευρώ, με το οποίο ο κάτοχός του θα έχει πλήρη πρόσβαση στις συναυλίες, αγορές με έκπτωση από πάγκους εκθετών με την ειδική σήμανση, δωρεάν καφέ, μπύρα ή αναψυκτικό, συμμετοχή σε κληρώσεις δίσκων βινυλίου, αλλά και συμμετοχή σε κληρώσεις μηχανημάτων, ηχητικών και tablets.

Δίσκοι βινυλίου πωλούνται στον Κεραμεικό -H εκδίκηση των 80's [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Παίζουμε Mystery Bag;
100 μαύρες σακούλες, σφραγισμένες, που θα περιέχουν τουλάχιστον 5 βινύλια η καθεμιά, σε άριστη κατάσταση, αποτελούν τον κορμό του μυστηριώδους παιχνιδιού βινυλίων με την επωνυμία Mystery Bag. Οι σακούλες στοιχίζουν 10 ευρώ η καθεμιά και οι συμμετέχοντες μπαίνουν ταυτόχρονα σε ένα συναρπαστικό κυνήγι 5 σπάνιων δίσκων.

DJ Set
Στη διάρκεια του τριημέρου στο Vinyl is Back στα decks θα είναι οι μουσικοί παραγωγοί : Petros Bratakos disco Barbarella, The Wanderers – Pure Vinyl Record Hop, Geo Vanakos Remember the Future – Friends Of Art, Γιάννης Παναγόπουλος, Πέτρος Αδάμ, Σάββας Συνοδινός κ.α.

Δίσκοι βινυλίου πωλούνται στον Κεραμεικό -H εκδίκηση των 80's [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Οι Next Step Quintet παίζουν Παρασκευη

Οι συναυλίες:
Τέσσερα κορυφαία ονόματα της ελληνικής jazz - blues σκηνής, οι Next Step Quintet, ο Γιώργος Κοντραφούρης με το Baby Trio του, η Τέρη Βακιρτζόγλου με το κουαρτέτο της Qualia και οι Blues Revenge του Ανδρέα Γκομόζια με guest τον βετεράνο Δημήτρη Πολύτιμο, συναντώνται για πρώτη φορά σε μοναδική συναυλία στο Vinyl is back και στο upstage Cine Κεραμεικός, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ.
Οι No Man’ s Land, Cpt. Νέφος, Libido Blume και Χωρίς Περιδέραιο το καθένα συγκρότημα με τη δική του ξεχωριστή ιστορία , όλοι σε μια συναυλία που έρχεται από την καρδιά των 80ς το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 7.30 μ.μ.

Δίσκοι βινυλίου πωλούνται στον Κεραμεικό -H εκδίκηση των 80's [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Προβολή:
Η ταινία για την ανεξάρτητη και ηρωική σκηνή των 80ς «Εδώ Δεν Υπάρχει Άσυλο» του Μιχάλη Καφαντάρη παραγωγής 2015, σε σενάριο και έρευνα Βασίλη Γιαννόπουλου και συμμετοχές των Anti Troppau Council, Ανυπόφοροι, Αρνάκια, Χωρίς Περιδέραιο, Clown, FMQ, Panx Romana, Libido Blume, Villa 21 κ.α. θα προβληθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Cine Κεραμεικός το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 5 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο.

VINIL IS BACK

Cine Κεραμεικός Κερακειμού 58 και Μαραθώνος 13, Κεραμεικός
Είσοδος ελεύθερη
Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου: 4 μ.μ. - 8 μ.μ.

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου : 11 π.μ. – 8 μ.μ.

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου : 11 π.μ. – 8 μ.μ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VINIL IS BACK
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ