Ετσι προκρίνεται ο Ολυμπιακός - Ο «τελικός» με την Άρσεναλ - iefimerida.gr

Ετσι προκρίνεται ο Ολυμπιακός - Ο «τελικός» με την Άρσεναλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από το Μόναχο κρατώντας την εμπειρία απέναντι στην καλύτερη και πιο φορμαρισμένη ομάδα στον κόσμο, στρέφοντας πλέον την προσοχή του για τον «τελικό» με την Άρσεναλ στο «Γ.Καραϊσκάκης» για την 6η αγωνιστική του Champions League.

Η ήττα με σκορ 4-0 από την Μπάγερν μπορεί να χαρακτηριστεί και ως φυσιολογική. Απέναντι στην Μπάγερν άλλωστε, ελάχιστες είναι οι ομάδες, οι οποίες μπορούν προβάλουν αντίσταση. Ο Ολυμπιακός δεν παρουσίασε καλή εικόνα όμως ο Μάρκο Σίλβα και οι παίκτες του γνωρίζουν πως το μεγάλο παιχνίδι είναι αυτό απέναντι στην Άρσεναλ για την τελευταία αγωνιστική του ομίλου.

Οι ερυθρόλευκοι μπορούν να πάρουν την πρόκριση με τρία αποτελέσματα απέναντι στους κανονιέρηδες. Είτε με νίκη, είτε με ισοπαλία, είτε με ήττα με σκορ έως 1-0 ή 2-1.

Ο Ολυμπιακός θα αποκλειστεί αν ηττηθεί με διαφορά δύο τερμάτων ή αν επαναληφθεί το σκορ με το οποίο αυτός είχε επικρατήσει στο Emirates αφού τότε στην απόλυτη ισοβαθμία με την αγγλική ομάδα θα υστερήσει στη συνολική διαφορά τερμάτων.

Στα αποδυτήρια ο Μαρινάκης

Μετά τη λήξη του αγώνα στο Μόναχο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκε τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία στα αποδυτήρια θέλοντας να δώσει το σύνθημα της επόμενης μέρας.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού θέλησε να εμψυχώσει τους παίκτες του ενόψει του τελικού με την Άρσεναλ, τονίζοντάς τους πως τίποτα δεν χάθηκε από την ήττα με την Μπάγερν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Άρσεναλ Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ