Το ISIS απειλεί τον Ολάντ: Θα έρθουμε να συνθλίψουμε τη χώρα σου [βίντεο] - iefimerida.gr

Το ISIS απειλεί τον Ολάντ: Θα έρθουμε να συνθλίψουμε τη χώρα σου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις μία ημέρα μετά το ανατριχιαστικά απειλητικό βίντεο του Ισλαμικού Κράτους, στο οποίο φαίνεται ο Πύργος του Άιφελ να καταρρέει -πρόκειται για απόσπασμα από ταινία- η τρομοκρατική οργάνωση δημοσίευσε στο Twitter και νέο προπαγανδιστικό βίντεο.

Σε αυτό ένας γαλλόφωνος μαχητής που έχει καλυμμένο με κουκούλα το πρόσωπό του απευθύνεται προσωπικά στον Πρόεδρο της Γαλλίας και εξαπολύει απειλές προειδοποιώντας για νέα χτυπήματα.

«Ε, εσύ, Φρανσουά [Ολάντ] κήρυξες έναν πόλεμο που δεν μπορείς να κερδίσεις, δεν θα καταφέρεις να κερδίσεις, υποσχέθηκες νίκη στον λαό σου που θα αφορά στον κόσμο της Δύσης. [Αλλά] τη νίκη έχει υποσχεθεί σε εμάς ο δημιουργός μας, ο Κύριός μας», λέει ο μαχητής που προηγουμένως αναφέρει: «Αυτό είναι κάτι που δεν θέλεις να συμβεί. Θα έρθουμε, θα έρθουμε να συνθλίψουμε την χώρα σου».

Μέχρι στιγμής δεν είναι ακόμα σαφές που γυρίστηκε το βίντεο. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι, το Ισλαμικό Κράτος έχει εκτοξεύσει απειλές με προπαγανδιστικά βίντεο και για την Ουάσινγκον και τη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ