Αυτός είναι ο άνδρας που καταζητείται για το μακελειό στο Παρίσι -Οπλισμένος και επικίνδυνος [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο άνδρας που καταζητείται για το μακελειό στο Παρίσι -Οπλισμένος και επικίνδυνος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διεθνές ένταλμα σύλληψης για έναν ακόμη ύποπτο εξέδωσαν οι βελγικές αρχές την Τρίτη, πιστεύοντας ότι πρόκειται για άνθρωπο που είχε ρόλο στις επιθέσεις στο Παρίσι.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον Μοχάμεντ Αμπρινί, ο οποίος σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές έχει καταγραφεί σε βίντεο μαζί με τον δράστη του μακελειού Σαλάχ Αμπντεσλάμ, δύο ημέρες πριν από τις επιθέσεις. Το υλικό είναι από κάμερες βενζινάδικου, σε πόλη στη βόρεια Γαλλία.

Αυτός είναι ο άνδρας που καταζητείται για το μακελειό στο Παρίσι -Οπλισμένος και επικίνδυνος [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αυτός είναι ο άνδρας που καταζητείται για το μακελειό στο Παρίσι -Οπλισμένος και επικίνδυνος [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο Αμπρινί οδηγούσε το Renault Clio το οποίο δύο ημέρες αργότερα χρησιμοποιήθηκε στο αιματοκύλισμα του Παρισιού. Σύμφωνα με τις αρχές, είναι οπλισμένος και επικίνδυνος.


Στόχος τα εμπορικά κέντρα στο Βέλγιο

Ο υπουργός Εξωτερικών του Βελγίου δήλωσε στο ABC News ότι η κύρια ανησυχία της χώρας αυτή τη στιγμή είναι να εντοπιστούν οι 10 που οι αρχές πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να κάνουν επιθέσεις σαν εκείνες στο Παρίσι, με βαριά όπλα και βόμβες αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με τον Ντινιέ Ρειντέρ, οι μυστικές υπηρεσίες πιστεύουν ότι τα εμπορικά κέντρα και όχι το μετρό ή τα σχολεία είναι οι πιο πιθανοί στόχοι. Οι Βρυξέλλες παραμένουν σε «κόκκινο» συναγερμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μοχάμεντ Ομπρινί μακελειό Παρίσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ