ΠΑΟ: Ο Ολυμπιακός θέλει το ματς στα χαρτιά - iefimerida.gr

ΠΑΟ: Ο Ολυμπιακός θέλει το ματς στα χαρτιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει το ματς στα χαρτιά...», έλεγαν από τον Παναθηναϊκό για την ένσταση που έκαναν.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, κατέθεσε νωρίτερα ένσταση με την οποία ζητά την ακύρωση του φύλλου αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής Ανδρέας Παππάς, με στόχο να οριστεί σε άλλη ημερομηνία το ντέρμπι και να μην «χαθεί» για το τριφύλλι. Να γίνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εντός των επόμενων 15 ημερών όπως ορίζει και ο κανονισμός.

Στηριζόμενοι σε αυτό, οι πράσινοι εξαπέλυσαν επίθεση κατά του Ολυμπιακού και της «λυσσαλέας συμπεριφοράς των παραγόντων του για να πάρουν το ματς στα χαρτιά»!

Χαρακτηριστικά στον Παναθηναϊκό ανέφεραν: «Το θέμα της ένστασης έχει να κάνει με την εφαρμογή των κανονισμών της ΕΠΟ από όπου δεν προκύπτει να συντρέχει λόγος αναβολής του αγώνα για τις δύο φωτοβολίδες που πετάχτηκαν μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Μόνο ένας είχε κέρδος εάν δεν γίνονταν το παιχνίδι για να κρατήσει δυνάμεις και αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Δεν είναι τυχαία η λυσσαλέα προσπάθεια των παραγόντων του από το πρώτο λεπτό που ρίφθηκαν οι φωτοβολίδες, να μην διεξαχθεί ο αγώνας. Με την ίδια μανία προσπαθούν τις τελευταίες μέρες να δημιουργήσουν κλίμα για να πάρουν το ματς στα χαρτιά. Συνηθισμένοι είναι άλλωστε...».

Οπαδοί του ΠΑΟ στον Κοντονή

Συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή ζήτησαν να έχουν περίπου 50 άτομα από τη Θύρα 13 που επισκέφθηκαν το κτίριο στο οποίο στεγάζονται τα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ο λόγος που ζήτησαν τη συνάντηση δεν γνωστοποιήθηκε, αλλά προφανώς οι εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού θα ήθελαν να συζητήσουν τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες, αλλά και τα όσα έχουν ακουστεί ότι υπάρχει η σκέψη ως ποινή ο υφυπουργός να διατάξει προσωρινό κλείσιμο των θυρών 13 και 14 της Λεωφόρου.

Όπως τους μεταφέρθηκε η συνάντηση δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί, καθώς ο υφυπουργός Αθλητισμού βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο των Υπουργών της ΕΕ.

Μάλιστα, δεν έλειψε μια μικροένταση, καθώς οι φίλοι του «τριφυλλιού» φώναξαν συνθήματα και είπαν κάποια «γαλλικά», αλλά τίποτα περισσότερο και συνέχεια αποχώρησαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Ολυμπιακός ένσταση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ