Ο εγκέφαλος του μακελειού σχεδίαζε νέο χτύπημα στο επιχειρηματικό κέντρο του Παρισιού - iefimerida.gr

Ο εγκέφαλος του μακελειού σχεδίαζε νέο χτύπημα στο επιχειρηματικό κέντρο του Παρισιού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο θεωρούμενος εγκέφαλος του μακελειού στο Παρίσι και ένας συνεργάτης του σχεδίαζαν να κάνουν ένα ακόμη «χτύπημα», στο επιχειρηματικό κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ο εισαγγελέας του Παρισιού ανακοίνωσε ότι ο Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ, μαζί με έναν ακόμη, σκόπευαν να κάνουν επίθεση αυτοκτονίας στη La Defense, μία εβδομάδα μετά από το μακελειό της 13ης Νοεμβρίου.

Επίσης, ο Φρανσουά Μολίν ανακοίνωσε ότι ο Αμπαούντ επέστρεψε στην περιοχή γύρω από το Bataclan, ενώ ήταν σε εξέλιξη η επιχείρηση της αστυνομίας για να απελευθερωθούν οι όμηροι στο συναυλιακό χώρο.

Ο Αμπαούντ ήταν ανάμεσα στους τρεις που έχασαν τη ζωή τους στην έφοδο της αστυνομίας σε προάστιο του Παρισιού. Ο ένας τους ακόμη δεν έχει ταυτοποιηθεί και θεωρείται ότι έχασε τη ζωή του όταν εξερράγη ένα γιλέκο με εκρηκτικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ