Πλακιωτάκης στην ΚΟ της ΝΔ: «Χαμηλώστε τους τόνους, να ξεφύγει η ΝΔ από το αδιέξοδο» - iefimerida.gr

Πλακιωτάκης στην ΚΟ της ΝΔ: «Χαμηλώστε τους τόνους, να ξεφύγει η ΝΔ από το αδιέξοδο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης η κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ σε βαρύ κλίμα. Είχαν προηγηθεί οι παραιτήσεις του Βαγγέλη Μεϊμαράκη από την προεδρεία του κόμματος και του Ανδρέα Παπαμιμίκου από την ΚΕΦΕ.


Στην συνεδρίαση δεν παρευρίσκονται οι κκ. Καραμανλής, Σαμαρας και Μεϊμαράκης.
Ο νέος μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης άνοιξε τη συνεδρίαση και ευχαρίστησε από καρδιάς τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη που τον όρισε μεταβατικό πρόεδρο.
«Την προηγούμενη Κυριακή παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων του κόμματος και της εταιρείας που ανέλαβε την διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών, ζήσαμε ένα οργανωτικό φιάσκο το οποίο έπληξε την εικόνα και το κύρος της παράταξης, παράλληλα πλήγωσε τα στελέχη και την βάση της ΝΔ.
Δυστυχως αντί να σταθούμε όλοι μας στο ύψος των περιστάσεων και να συμβάλλουμε στην άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος, συμμετείχαμε σε ένα γαϊτανάκι αντιπαράθεσης και εσωστρέφειας που μόνο κακό κάνει στην πληγωμένη εικόνα το κύρος και την πληγωμένη αξιοπιστία της παράταξης μας.
Θεωρώ ότι ευθύνη έχουμε όλοι μας διότι δεν κατορθώσαμε να διασφαλίσουμε την διεξαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών του κόμματος, το να ρίχνουμε ευθύνες ο ένας στον άλλο είναι ανεύθυνο. Το ζητούμενο είναι να διασφαλίσουμε την ενότητα μας και να διασφαλίσουμε την ενότητα μας. Γι αυτό ζητώ απο τους τέσσερις υποψήφιους να χαμηλώσουν τους τόνους , ώστε να ξεφύγει η παράταξη μας από το τέλμα και το αδιέξοδο .

Δεν ομιλώ και δε θα λειτουργήσω ούτε ως αντιπρόεδρος , ούτε ως προσωρινός πρόεδρος θα λειτουργήσω ως στρατιώτης του κόμματος» είπε στην ομιλία του ο κ. Πλακιωτάκης.

Παρών ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Δήλωση κατά την προσέλευσή του στη Βουλή, προκειμένου να συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, έκανε ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Είναι ο πρώτος προϋπολογισμός του ΣΥΡΙΖΑ και αποτυπώνει την καταστροφή που προκάλεσαν στη χώρα.
Με την ύφεση, τα ελλείμματα, την ανεργία που αυξάνει, τα μέτρα 5,7 δισεκατομμυρίων ευρώ, τους νέους φόρους, τις περικοπές στις συντάξεις.
Η Νέα Δημοκρατία δεν ψηφίζει τον προϋπολογισμό αυτό.
Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι, ούτε θα γίνει το δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Τσίπρας πρέπει να φύγει άμεσα και βέβαια δεν πρόκειται να φύγει από μόνος του.
Γι’ αυτό και πρέπει η Νέα Δημοκρατία ενωμένη να γυρίσει σελίδα».

Μητσοτάκης: Να γίνουν οι εκλογές στις 13 Δεκεμβρίου

Στην παρέμβασή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε οι εσωκομματικές εκλογές για τον πρόεδρο της ΝΔ να γίνουν στις 13 Δεκεμβρίου. Κάλεσε τους συνυποψηφίους του να συμφωνήσουν σε έναν κώδικα δεοντολογίας, στον δρόμο προς την εκλογή, ώστε να μην προσωποποιούν τις μεταξύ τους διαφορές και να μην αναμειγνύουν τους πρώην πρωθυπουργούς στην εσωκομματική διαδικασία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ ΚΟ Γιάννης Πλακιωτάκης ομιλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ