Η Νέα Εφαρμογή της Avis - iefimerida.gr

Η Νέα Εφαρμογή της Avis

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H διαρκής εξέλιξη και ο ψηφιακός εκσυγχρονισμός των παρεχόμενων υπηρεσιών βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων της Avis.

Έτσι, ανταποκρινόμενοι στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες και τις απαιτήσεις του σήμερα, σχεδιάσαμε το site My Avis, www.avis.gr/MyAvis, μέσω του οποίου ο χρήστης μπορεί να εγκαταστήσει και τη mobile εφαρμογή My Avis. Πρόκειται για ένα δυναμικό εργαλείο, το οποίο η Avis, με συνεχόμενες ενημερώσεις, επιδιώκει να μετατρέψει σε κύριο σημείο επαφής με τους εταιρικούς της πελάτες Μακροχρόνιας Μίσθωσης - Leasing.

Τόσο το site My Avis όσο και η mobile εφαρμογή:

• Δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες να κλείσουν online ραντεβού για service.

• Παρέχουν οδηγίες με βίντεο για ανάγκες που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, όπως τοποθέτηση αλυσίδων και αλλαγή τροχού.

• Δίνουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την οδήγηση και τη συντήρηση του αυτοκινήτου καθώς και στοιχεία επικοινωνίας.

• Επιτρέπουν πρόσβαση σε χάρτη με σημεία ενδιαφέροντος.

Τώρα οι εταιρικοί πελάτες της Avis μπορούν να έχουν έγκαιρη πληροφόρηση όταν το επιθυμούν, μπαίνοντας στο www.avis.gr/MyAvis. Ενώ, για την εύκολη εγκατάσταση της mobile εφαρμογής, μπορούν να μπουν από το κινητό τους τηλέφωνο στο www.avis.gr/MyAvisMobile και ακολουθώντας τις οδηγίες, το My Avis Mobile Application θα εμφανίζεται πλέον στην οθόνη του κινητού τους.

Η Avis αξιοποιεί κάθε δυνατότητα της ψηφιακής τεχνολογίας, με σκοπό να αναβαθμίσει την εξυπηρέτηση των πελατών της και να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την ικανοποίηση όλων των αναγκών αυτοκίνησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Avis
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ