Ανοίγει το πάρκο Νίκος Γκάλης ο Μπουτάρης - iefimerida.gr

Ανοίγει το πάρκο Νίκος Γκάλης ο Μπουτάρης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έναν χώρο πρασίνου αφιερωμένο στον Νίκο Γκάλη ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. Το πάρκο «Νίκος Γκάλης» θα δημιουργηθεί στα δυτικά του Δήμου Θεσσαλονίκης με γήπεδα μπάσκετ 5x5 και παιδική χαρά.

Παράλληλα γνωστοποίησε τις προσθέσεις του δήμου για συντηρήσεις και βελτιώσεις του δημόσιου χώρου.
«Η χρονιά που ακολουθεί δεν θα είναι χρονιά των μεγάλων έργων καθώς δεν υπάρχουν λεφτά. Θα ρίξουμε το βάρος σε συντηρήσεις πεζοδρομίων, σε σπασμένα πλακάκια και ράμπες αναπήρων για να μπορέσει η πόλη να κρατηθεί όρθια κι ευπρεπής» είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σε σημερινή συνέντευξη τύπου.
Ο Γιάννης Μπουτάρης στάθηκε σε μια νέα προοπτική χρησιμοποίησης των πάρκων του Δήμου, όπου οι κάτοικοι θα μπορούν να πατούν το πράσινο και να ξαπλώνουν, ενώ έκανε λόγο για προσπάθειες της διοίκησης να στραφεί σε χορηγίες ώστε να διαμορφωθούν τόσο οι χώροι πρασίνου, όσο και να φωτιστούν τα βυζαντινά μνημεία της πόλης. «Εάν οι κοινότητες και οι κάτοικοι δεν ανταποκριθούν να φροντίσουν τη γειτονιά τους δεν θα δούμε ομορφότερη πόλη" σχολίασε ο δήμαρχος, ενώ αναφερόμενος συγκεκριμένα στη Νέα Παραλία είπε πως ο χώρος δεν είναι κανενός, είναι όλων και ότι δεν θα ανεχτεί παρεμβάσεις χωρίς να υπάρχει συνεννόηση.
Τα έργα του Δήμου Θεσσαλονίκης που βρίσκονται σε εξέλιξη, αφορούν μεταξύ άλλων καθαρισμό κτιρίων από γκράφιτι, συντήρηση κι επισκευή παιδικών χαρών, αναπλάσεις πάρκων, προσβασιμότητα πεζοδρομίων, ασφαλτοστρώσεις δρόμων και αντικατάσταση φωτιστικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάρκο Νίκος Γκάλης Θεσσαλονίκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ