Καινούργιοι Stereophonics. Ακούστε και κρίνετε [βίντεο] - iefimerida.gr

Καινούργιοι Stereophonics. Ακούστε και κρίνετε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Keep the Village Alive» τιτλοφορείται το ένατο άλμπουμ του ροκ γκρουπ από την Ουαλία που αρέσει στους φαν αλλά δεν ενθουσιάζει τους κριτικούς.

Αποτελεί το δεύτερο μέρος μίας δίτομης δουλειάς με παραγωγούς τον Κέλι Τζόουνς και τον Τζιμ Λόου. Το πρώτο άλμπουμ της ενότητας ήταν το «Graffiti on the Train». Το δεύτερο μέρος πάντως, έφτασε ήδη στην κορυφή των βρετανικών τσαρτς. Είναι η έκτη δουλειά του γκρουπ που δημιουργήθηκε το 1992, η οποία φτάνει στην κορυφή στη Βρετανία.
Τα σινγκλ που έχουν ήδη κυκλοφορήσει από το «Keep the Village Alive» είναι τα: C'est la Vie, I Wanna Get Lost with You, Song for the Summer.

Καινούργιοι Stereophonics. Ακούστε και κρίνετε [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Το νέο αυτό CD είναι γεμάτο από τους γνωστούς ήχους των Stereophonics. Πολύ εναλλακτικό ροκ, μπριτ ποπ και λίγο πανκ, πάντα με τη χαρακτηριστική «ουισκάτη φωνή» του Κέλι Τζόουνς. Δεν κάνουν κάτι διαφορετικό δηλαδή εδώ, απ΄όσα έχουμε ακούσει ως τώρα από το συγκρότημα, αυτό ισχυρίζονται οι μουσικοί κριτικοί. Αλλά πάλι, πρόκειται μία απολαυστική και συμπαγή ροκ δουλειά, έστω κι αν δεν φανερώνει καμία διάθεση για καλλιτεχνική περιπέτεια. Και βέβαια υπάρχει αυτή η φωνή, που δεν την παραβλέπεις με τίποτα. Μάλλον ό,τι καλύτερο έχουν να δώσουν οι Stereophonics.

Δείτε τα βίντεο των τραγουδιών «I wanna get lost with you», «C'est la vie» και «Song for the summer»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Stereophonics ροκ νέο άλμπουμ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ