Κλειστή η κυπριακή πρεσβεία μετά το χτύπημα στον ΣΕΒ -Ερωτηματικά για το αν υπήρχε αστυνομική φρουρά - iefimerida.gr

Κλειστή η κυπριακή πρεσβεία μετά το χτύπημα στον ΣΕΒ -Ερωτηματικά για το αν υπήρχε αστυνομική φρουρά

EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλειστή θα παραμείνει σήμερα η κυπριακή πρεσβεία, μετά την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα στα γραφεία του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών, που βρίσκονται απέναντι από την πρεσβεία, στην οδό Ξενοφώντος 5 στο Σύνταγμα.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και οι υπάλληλοι της Πρεσβείας έχουν ειδοποιηθεί να μην προσέλθουν σήμερα στην εργασία τους.

Στην Πρεσβεία έχει προσέλθει μόνο ο πρέσβης Κυριάκος Κενεβέζος ο οποίος επιβεβαίωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι το κτίριο της κυπριακής διπλωματικής έδρας έχει υποστεί αρκετές υλικές ζημίες επισημαίνοντας ότι το σημαντικότερο είναι ότι δεν υπήρξαν συνέπειες σωματικής βλάβης σε ανθρώπους από την έκρηξη. Η πρεσβεία από τις πρώτες πρωινές ώρες, όπως είπε, συνεργάζεται με τις αρχές προκειμένου να παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια ζητηθεί.

Ο κ. Κενεβέζος εξέφρασε, τέλος, τον αποτροπιασμό του για την τρομοκρατική ενέργεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα της έκρηξης δεν υπήρχε αστυνομική φρουρά στην πρεσβεία της Κύπρου, που ενδεχομένως θα μπορούσε να αποτρέψει αυτή την ενέργεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ