Τα ζώδια της Τρίτης 24 Νοεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 24 Νοεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Σήμερα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και ξέρετε ότι στα επαγγελματικά σας δεν μπορούν να μη ρωτούν την άποψή σας και να τη σέβονται αλλά και να σας εμπεριέχουν σε σχέδια που είναι πιο μακροπρόθεσμα και σημαντικά. Ερωτικά, αυτό που σας αρέσει είναι ότι απολαμβάνετε τις στιγμές αλλά στην κυριολεξία τους ,και μπορείτε να κάνετε και σχέδια σε σωστές βάσεις. Βασικά έχετε τον τρόπο να επαναφέρετε καταστάσεις στο σημείο ακριβώς που χρειάζεται!

Ταύρος

Είναι η μέρα σας σήμερα και ό,τι δεν προλάβετε να κάνετε σήμερα μπορείτε και αύριο να το τελειώσετε γι’ αυτό μην αγχώνεστε! Το θετικό είναι ότι σκέφτεστε σωστά και μάλιστα ανοίγει και το μυαλό σας και επεκτείνετε στους σωστούς τομείς. Ερωτικά, ξέρετε ότι είστε εγωιστές αλλά ξέρετε και να το μαζεύετε όταν χρειαστεί. Πάντως, μπορείτε να δίνετε σωστές κατευθύνσεις. Και αυτό σας κάνει να νιώθετε ιδιαίτερα σημαντικοί!

​Δίδυμοι

Προβληματισμένοι είστε σήμερα κυρίως για τα οικονομικά σας, στα οποία προκύπτουν κρυφά έξοδα, που βέβαια γίνονται φανερά πολύ εύκολα γιατί θα τα βάλετε σε πρόγραμμα. Το θετικό για εσάς σήμερα είναι ότι μπορείτε να αναγνωρίζετε τι συμβαίνει πίσω από τις λέξεις χωρίς να χρειάζεται να σας πουν πολλά. Ερωτικά, ξεκαθαρίζετε ότι το σημαντικό είναι να μπορείτε να μοιράζεστε στιγμές ξεγνοιασιάς, οπότε και το επιδιώκετε...

Καρκίνος

Ημέρα που για εσάς έχει αρκετές κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν είναι καθόλου δυσάρεστες. Μπορεί να σας φαίνονται αναγκαστικές όμως στη συνέχεια σας αρέσουν γιατί βρίσκετε ενδιαφέρον! Ερωτικά, καταλαβαίνετε ότι η στάση σας έχει δημιουργήσει μία κατάσταση που δεν είναι δίκαιη και προσπαθείτε να το διορθώσετε. Απλώνετε το χέρι ως ένδειξη καλής θέλησης και συμβιβασμού!

Λέων

Ευτυχώς που έχετε καλές ειδήσεις για τα επαγγελματικά σας αλλά πρέπει να τις διαχειριστείτε άμεσα για να τις εξελίξετε ακόμα περισσότερο! Βασικά, ο προγραμματισμός σας σήμερα είναι αυτός που θα σας βοηθήσει περισσότερο. Ερωτικά, αυτό που σας αρέσει είναι ότι γίνονται κινήσεις μικρές, αλλά τουλάχιστον έχουν μία βάση για τη συνέχεια. Τις προτιμάτε γιατί ξέρετε ότι μπορούν να διαμορφώσουν εξελίξεις!

Παρθένος

Η μέρα για εσάς απαιτεί αρκετές μετακινήσεις και γι’ αυτό να είστε οπλισμένοι με υπομονή και το κυριότερο να είστε ανοιχτοί για να ακούσετε το οτιδήποτε χωρίς να περιορίζεστε και να απορρίπτετε χωρίς να το ακούσετε ολοκληρωμένο. Ερωτικά, θέλετε να ανανεωθείτε και ξεκινάτε από τον εαυτό σας, αλλά προσοχή με τα είδη καλλωπισμού μιας και μπορούν να σας βάλουν σε έξοδα… Αλλά, εσείς τα θεωρείτε απαραίτητα… Οπότε και θα τα κάνετε!

Ζυγός

Πιο απελευθερωμένοι είστε σήμερα και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση! Αυτό που αρχίζει και σας αρέσει είναι να ασχολείστε με το σπίτι σας και να προσπαθήσετε να νιώθετε όμορφα σε αυτό. Μπορείτε να μπείτε στη διαδικασία να αγοράσετε κάτι το οποίο θα διακοσμήσει το σπίτι σας και θα το ευχαριστηθείτε. Ερωτικά, οι κόντρες δεν οδηγούν πουθενά, οπότε καλό είναι να ρίξετε τους τόνους. Θα δείτε ότι αν κάνετε την αρχή, θα υπάρχει καλύτερη συνέχεια!

Σκορπιός

Όταν θέλετε να δώσετε σιγουριά και όταν θέλετε να είστε διαθέσιμοι, τότε είναι που παίρνετε τη μεγαλύτερη ανταπόδοση, είτε γιατί δεν το κάνετε συχνά και δημιουργείτε ανασφάλειες, ή γιατί είστε τόσο απασχολημένοι που δεν το σκέφτεστε να το εφαρμόσετε… Ερωτικά, ξέρετε να δίνετε μία ευχάριστη προοπτική και ας είναι προς το παρόν στην σφαίρα της φαντασίας σας. Είναι αλλαγή τακτικής? Πάντως, είναι κάτι που προσωρινά δημιουργεί ωραίες προσδοκίες

Τοξότης

Είστε φειδωλοί στα λόγια σας αλλά είστε αρκετά πρακτικοί σήμερα. Η εργασία σας αποσπάει το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας ως προς την οργάνωση, την οποία μπορείτε να κάνετε τέλεια! Ερωτικά, ξέρετε ότι έχετε αφήσει πίσω και θέματα που χρειάζονται την άμεση επέμβασή σας αλλά και κινήσεις που τις καθυστερείτε σκόπιμα. Θεωρείτε ότι έχετε χρόνο να το κάνετε αργότερα, όταν θα είστε έτοιμοι να το κάνετε πιο ολοκληρωμένα!

Αιγόκερως

Μέρα που θέλετε να νιώσετε αισιόδοξοι, χωρίς να έχετε κανένα φραγμό και χωρίς να υπάρχουν αναβολές και εμπόδια στον δρόμο σας. Από τα ερωτικά σας μπορείτε να πάρετε ικανοποίηση γιατί αυτά έχουν να σας δώσουν τα ευχάριστα νέα της ημέρας! Κυρίως γιατί είναι πιο ανάλαφρα χωρίς να σας προβληματίζουν. Στα επαγγελματικά σας, ξέρετε ότι θα πρέπει να δώσετε ένα δύσκολο αγώνα, αλλά προς το παρόν προετοιμάζεστε!

Υδροχόος

Οικογενειακά θέματα έρχονται σήμερα στο προσκήνιο αλλά για να σας δώσουν ικανοποίηση ή για να νιώσετε συμπαράσταση από τους δικούς σας ανθρώπους. Ξέρετε ότι η συμπεριφορά σας ήταν κάπως απότομη, αλλά τώρα μπορείτε όλα να τα διορθώσετε. Ερωτικά, υπάρχουν συζητήσεις που είναι σε εκκρεμότητα και μάλιστα αργοπορημένη, οπότε και εσείς είστε προβληματισμένοι, αλλά δε θέλετε να πιέσετε κιόλας. Πρέπει να καταλαγιάσει το όλο σκηνικό για να προχωρήσετε!

Ιχθείς

Επικοινωνιακοί είστε σήμερα και μάλιστα αρκετά προνοητικοί και συγκροτημένοι. Ξέρετε ότι έχετε και τον τρόπο αλλά κυρίως την υπομονή να κατευθύνετε τα πράγματα εκεί που θέλετε. Ερωτικά, με έναν τρόπο λύνονται παρεξηγήσεις κυρίως από τη δική σας πρωτοβουλία να μπείτε στη διαδικασία να εμβαθύνετε περισσότερο… Τα επαγγελματικά σας, σας προβληματίζουν γιατί θέλετε κάτι να κινηθεί πιο γρήγορα, και να πάρει πιο οριστική μορφή!

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζώδια προβλέψεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ