Τι συμβαίνει στα ανοικτά της Σκωτίας -Βρετανοί και Γάλλοι αναζητούν ένα ύποπτο ρωσικό υποβρύχιο - iefimerida.gr

Τι συμβαίνει στα ανοικτά της Σκωτίας -Βρετανοί και Γάλλοι αναζητούν ένα ύποπτο ρωσικό υποβρύχιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο στρατός της Βρετανίας σε συνεργασία με τη γαλλική πολεμική αεροπορία αναζητούν ένα ρωσικό υποβρύχιο το οποίο λέγεται πως ταξιδεύει στα ανοικτά των ακτών της Σκωτίας, σύμφωνα με την Telegraph.

Μία φρεγάτα, ένα υποβρύχιο του Βασιλικού Ναυτικού της Μ. Βρετανίας, καθώς και ένα αεροπλάνο διεξάγουν έρευνες στα ανοιχτά της Σκωτίας, μετά από αναφορές περί παρουσίας ρωσικού υποβρυχίου. Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως στην αναζήτηση του υποβρυχίου είναι και το γαλλικό αεροσκάφος Atlantique 2, που διεξάγει έρευνες εδώ και 10 ημέρες.

Υπενθυμίζεται πως στα τέλη του 2014 ο στρατός της Σουηδίας είχε εξαπολύσει κυνηγητό για να εντοπίσει ένα ρωσικό υποβρύχιο, το οποίο κυκλοφορούσε στα χωρικά της ύδατα. Ωστόσο, μία εβδομάδα μετά την έναρξη των ερευνών στα ανοικτά της Στοκχόλμης, αυτές τερματίστηκαν χωρίς να εντοπιστεί κάτι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροσκάφη ρωσικό υποβρύχιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ