Βορίδης: Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει την πολιτική ευθύνη για το φιάσκο - iefimerida.gr

Βορίδης: Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει την πολιτική ευθύνη για το φιάσκο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για «απίστευτη αστοχία και ανικανότητα» έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης, εκφράζοντας την βαθιά απογοήτευση που νιώθει η ίδιος προσωπικά και τονίζοντας την ανάγκη ανάληψης ευθύνης γα το χθεσινό φιάσκο.

Ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο μεταβατικός πρόεδρος του κόμματος δεν έχει ζητήσει συγγνώμη για την αναβολή των εκλογών, όπως και ο γενικός γραμματέας της ΚΕΦΕ Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος, όπως είπε, είναι καθ' ύλην αρμόδιος.

Σε σχετική ερώτηση, ο κ. Βορίδης χαρακτήρισε ως πολιτικά υπεύθυνο του φιάσκου τον πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ενώ επισήμανε ότι δημιουργούνται συγκρούσεις από τη διπλή του ιδιότητα, εκτιμώντας ωστόσο ότι δεν υπάρχει «πολιτική δολιότητα».

«Για να καλύψουμε τη ζημιά που έχουμε υποστεί απ' αυτό το γεγονός χρειάζεται πολύ υπεύθυνη και σοβαρή δουλειά για μεγάλο χρονικό διάστημα», είπε ο κ. Βορίδης σημειώνοντας ότι προτεραιότητα είναι η διενέργεια των εκλογών, ακόμη και την επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ