Ο Γεωργιάδης το Σάββατο: Ούτως ή άλλως, την Κυριακή δεν θα γίνουν εκλογές - Το προφητικό του σχόλιο [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Γεωργιάδης το Σάββατο: Ούτως ή άλλως, την Κυριακή δεν θα γίνουν εκλογές - Το προφητικό του σχόλιο [βίντεο]

EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αναβολή της εσωκομματικής εκλογικής διαδικασίας της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται πως είχε «μυριστεί» από το Σάββατο ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Αδωνις Γεωργιάδης.

Κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Τρίκορφο Ναυπακτίας, σε δείπνο με φίλους και στελέχη της παράταξης φαίνεται να λέει σε συνεργάτη του: «Ελα να φάμε έτσι κι αλλιώς δεν θα γίνουν οι εκλογές αύριο» και έπειτα χαμογέλασε, σύμφωνα με το nafpaktianews.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Mega την Κυριακή, ο κ. Γεωργιάδης εξήγησε το προφητικό του σχόλιο:

«Χθες το μεσημέρι, έβλεπα πως αναβαλλόταν συνεχώς η τελική πρόβα, διάβασα και την ανάρτηση του μέλους της ΚΕΦΕ Αλέκου Κόκκαλη και είπα στον εκπρόσωπό μου να συζητηθεί το ενδεχόμενο αναβολής», δήλωσε και τόνισε:

«Αργότερα όμως, ο κύριος Παπαμιμίκος με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι έχει βρεθεί τεχνική λύση και ότι μου εγγυάται προσωπικά ότι θα γίνει η διαδικασία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άδωνις Γεωργιάδης εκλογές ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ