Νέα γκέλα για τον ΠΑΟΚ (0-0) με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα - iefimerida.gr

Νέα γκέλα για τον ΠΑΟΚ (0-0) με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ακόμη απώλεια βαθμών εντός έδρας είχε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ χωρίς να παρουσιάσει καλή εικόνα περιορίστηκε στην ισοπαλία απέναντι στον Παναιτωλικό. Μετά από ένα πρώτο μέρος όπου η ομάδα του Αγρινίου ήταν καλύτερη, ο Δικέφαλος του βορρά ανέβασε την απόδοσή του στο 2ο μέρος όμως χρειάστηκε να φτάσει το παιχνίδι στο 85' για να χάσει την καλύτερη ευκαιρία του με τον Μπερμπάτοφ.

Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν στην πίεση και στα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων έχοντας μάλιστα μια καλά στιγμή, ένα λεπτό πριν το τέλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Παναιτωλικός Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ