Καταδίωξη ενόπλου ζωσμένου με εκρηκτικά στη βελγική πρωτεύουσα - iefimerida.gr

Καταδίωξη ενόπλου ζωσμένου με εκρηκτικά στη βελγική πρωτεύουσα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξέλιξη αυτή την ώρα στις Βρυξέλλες, καταδίωξη από την Αστυνομία ενόπλου που έχει ζωστεί με εκρηκτικά.

Σύμφωνα με τα βελγικά μέσα ενημέρωσης η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό με στόχο τον εντοπισμό τουλάχιστον δύο προσώπων εκ των οποίων το ένα φέρεται να είναι ζωσμένο με εκρηκτικά.
Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για πολυπληθέστερη ομάδα ατόμων που προετοίμαζαν τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες, ανάλογη με αυτή που έγινε στις 13 Νοεμβρίου στο Παρίσι.
Το συμβούλιο εθνικής ασφάλειας του Βελγίου αναμένεται να συνεδριάσει σήμερα το απόγευμα με αντικείμενο την παράταση ή μη των μέτρων ασφαλείας που υιοθέτησε χθες.

Με το επίπεδο του συναγερμού να βρίσκεται στο ύψιστο επίπεδο, τις συγκοινωνίες να υπολειτουργούν, το μετρό κλειστό, τους χώρους πολιτισμού και τα περισσότερα εστιατόρια να έχουν κλειστές τις πόρτες τους, η πρωτεύουσα του Βελγίου δίνει και σήμερα την εικόνα μίας έρημης πόλης. Η οικονομική ζωή έχει αδρανήσει και στους δρόμους από χθες κυκλοφορεί μόνο ο στρατός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βρυξέλλες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ