ΣΕΒ: «Ούτε πανηγυρισμοί, ούτε υστερικές αντιδράσεις» - iefimerida.gr

ΣΕΒ: «Ούτε πανηγυρισμοί, ούτε υστερικές αντιδράσεις»

Δημήτρης Δασκαλόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η πολυαναμενόμενη ευρωπαϊκή συμφωνία κορυφής δεν προσφέρεται ούτε για πανηγυρισμούς ούτε για υστερικές αντιδράσεις. Εξάλλου, πολλά σημεία της παραμένουν αδιευκρίνιστα», δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλοπούλος, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής.

Ο κ.Δασκαλόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά: «Η ουσία είναι, ότι η Ευρώπη κατέληξε σε ένα πλαίσιο ένα πλαίσιο που διευθετεί τα του οίκου της. Ταυτόχρονα, απευθύνει στην Ελλάδα ένα αυστηρό τελεσίγραφο, που ωστόσο μας δίνει χρόνο και την ύστατη ευκαιρία να δουλέψουμε για να παραμείνουμε στην Ευρώπη. Από εμάς εξαρτάται πλέον. Και πρωτίστως οι πολιτικές ηγεσίες έχουν σήμερα χρέος απέναντι στον λαό μας να επιδείξουν στοιχειώδη λογική, ειλικρίνεια και σωφροσύνη. Κατ' εξοχήν δική τους εθνική ευθύνη είναι να διασφαλίσουν ότι ο τόπος θα αποφύγει την εναλλακτική προοπτική -της οριστικής χρεοκοπίας και της κατάρρευσης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ