Super League: Μίλησε η έδρα για Αστέρα και ΠΑΣ Γιάννινα - iefimerida.gr

Super League: Μίλησε η έδρα για Αστέρα και ΠΑΣ Γιάννινα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αστέρας Τρίπολης έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου ενώ η έδρα μίλησε και στα Ιωάννινα με τον ΠΑΣ να επικρατεί της Καλλονής 2-1.

Στην Τρίπολη, ο Ατρόμητος είχε την υπεροχή αλλά αδυνατούσε να μετουσιώσει την καλή του παρουσία σε κάποια καλή ευκαιρία. Μετά το 30ο λεπτό, ο Αστέρας κατάφερε να ισορροπήσει την αναμέτρηση και σταδιακά να παίρνει τον έλεγχο. Τελικά, το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Νίκο Φερνάντες, πέντε λεπτά πριν το τέλος.

Στους Ζωσιμάδες, ο ΠΑΣ Γιάννινα με δύο γκολ του Μανιά πήρε τη νίκη απέναντι στην Καλλονή με σκορ 2-1. Το σκορ άνοιξε ο Ελληνας επιθετικός μόλις στο 7ο λεπτό ενώ στο 15΄οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία για το 2-0. Η Καλλονή κατάφερε να ισοφαρίσει στο 64’ με δυνατό σουτ του Μπαργκάν. Η νίκη για τον ΠΑΣ ήρθε στο 78’ με σουτ του Μανιά έπειτα από κακή επέμβαση του Χονγκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League ΠΑΣ Γιάννινα Αστέρας Τρίπολης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ