Στην βασική 11αδα του ΠΑΟ ο Εσιέν - iefimerida.gr

Στην βασική 11αδα του ΠΑΟ ο Εσιέν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρώτη φορά στην αποστολή του Παναθηναϊκού και όλα δείχνουν ότι για πρώτη φορά θα είναι και βασικός. Ο λόγος για τον Μίκαελ Εσιέν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Αφρικανός αμυντικός χαφ θα είναι βασικός στη μεσαία γραμμή του «τριφυλλιού», πιθανότατα με παρτενέρ τον Τάσο Λαγό. Ο Εσιέν με την παρουσία του στις προπονήσεις έπεισε τον Αντρέα Στραματσόνι πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί και ο Ιταλός προπονητής παρότι είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν μπορεί να βγάλει πάνω από μία ώρα υψηλής έντασης αγώνα, επέλεξε να τον ξεκινήσει.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες θέσεις, ο Στιλ θα είναι στο τέρμα, οι Σάντσεθ και Ταυλαρίδης στόπερ, με τον Νάνο αριστερό και πιθανότατα τον Τριανταφυλλόπουλο δεξιά. Ως δεξιός μέσος θα παίξει ο Ζέκα, αριστερά ο Ατζαγκούν έχει προβάδισμα έναντι του Νίνη, ενώ Καρέλης και Μπεργκ φαίνεται πως θα είναι το δίδυμο των φορ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Παναθηναϊκός εσιεν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ