Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ωρα για το δικό μας el clasico - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ωρα για το δικό μας el clasico

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Λεωφόρος Αλεξάνδρας... φορά τα καλά της για το μεγαλύτερο ελληνικό ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Σάββατο (19:30) τον Ολυμπιακό για την 11η αγωνιστική της Super League.

Ο ΟΣΦΠ είναι στο +8 και ξέρει πολύ καλά ότι με πιθανή νίκη του στο ντέρμπι... καθαρίζει νωρίς – νωρίς τον τίτλο σύμφωνα με τα δεδομένα. Οι «πράσινοι» στο ντεμπούτο του Στραματσόνι θέλουν να κάνουν επανεκκίνηση και σε ένα κατάμεστο γήπεδο, είναι ο μοναδικός στόχος.

Για την ενδεκάδα του ΠΑΟ επικρατέστεροι είναι οι: Στιλ στο τέρμα, Μαρινάκης (ή Τριανταφυλλόπουλος) δεξιά στην άμυνα, Σάντσεθ – Ταυλαρίδης στα στόπερ, Νάνο αριστερά, Λαγό κόφτη, Ζέκα – Αμπεντ στα χαφ, Νίνη μπροστά τους και τους Καρέλη και Μπεργκ στην επίθεση. Αουτσάιντερ για βασικός ο Εσιέν που είναι για πρώτη φορά σε αποστολή.

Από την άλλη, ο Μάρκο Σίλβα αναμένεται να παρατάξει τους: Ρομπέρτο στο τέρμα, Ομάρ δεξί μπακ, Σιόβας και Ντα Κόστα στόπερ και Μαζουάκου αριστερά, Κασάμι και Μιλιβόγιεβιτς στο κέντρο, στα δύο... φτερά τους Πάρντο (δεξιά) και Ντουρμάζ (αριστερά), δεκάρι τον Φορτούνη και φορ τον Ιντέγιε. Ο Σεμπά πάντως συνεχίζει να έχει σαφείς πιθανότητες για βασικός.

Διαιτητής του ντέρμπι θα είναι ο Ανδρέας Παππάς.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

Σάββατο 21 Νοεμβρίου

15:00 Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – Καλλονή

19:30 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Κυριακή 22 Νοεμβρίου

15:00 ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός

17:15 Ξάνθη – Πανιώνιος

17:15 Πλατανιάς – Λεβαδειακός

19:30 Πανθρακικός – ΑΕΚ

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου

19:30 Βέροια – Ηρακλής

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Παναθηναϊκός Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ