Από Ελλάδα είχε περάσει και ο δεύτερος καμικάζι του Σταντ ντε Φρανς - iefimerida.gr

Από Ελλάδα είχε περάσει και ο δεύτερος καμικάζι του Σταντ ντε Φρανς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο από τους βομβιστές αυτοκτονίας που ανατινάχθηκαν κοντά στο Σταντ ντε Φρανς την περασμένη Παρασκευή είχαν περάσει από την Ελλάδα, όπου είχαν ληφθεί τα αποτυπώματά τους στις αρχές Οκτωβρίου, ανακοίνωσαν την Παρασκευή οι εισαγγελικές αρχές του Παρισιού.

Ο δεύτερος από τους καμικάζι είχε ελεγχθεί στην Ελλάδα στις 3 Οκτωβρίου, ταυτόχρονα με τον άνδρα που είχε αναμιχθεί με μια ομάδα προσφύγων από τη Συρία. Ο άνθρωπος αυτός «ταυτοποιήθηκε επισήμως ως το πρόσωπο του οποίου τα δακτυλικά αποτυπώματα αντιστοιχούν σε εκείνα που είχαν ληφθεί σε έλεγχο στην Ελλάδα στις 3 Οκτωβρίου 2015», διευκρινίζεται στην ανακοίνωση της εισαγγελίας.

Πηγές της αστυνομίας και των υπηρεσιών αντικατασκοπείας είχαν υποστηρίξει, μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς, ότι ο άνδρας κοντά στο πτώμα του οποίου είχε βρεθεί ένα συριακό διαβατήριο με το όνομα Άχμαντ αλ Μοχάμαντ ενδέχεται να είχε και συνεργάτη και να ταξίδευαν μαζί, περνώντας από τα Βαλκάνια για να φτάσουν στη δυτική Ευρώπη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βομβιστές καμικάζι Γαλλία Ελλάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ