Ενας Ελληνας έζησε τον τρόμο στο Μάλι – Πώς περιγράφει την εισβολη τζιχαντιστών [ηχητικό] - iefimerida.gr

Ενας Ελληνας έζησε τον τρόμο στο Μάλι – Πώς περιγράφει την εισβολη τζιχαντιστών [ηχητικό]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας Ελληνας που ζει στο Μάλι και κάθε πρωί γυμνάζεται στο ξενοδοχείο Radisson, περιγράφει με συγκλονιστικό τρόπο τις στιγμές που βίωσε μετά την επίθεση των τζιχαντιστών.

Ο Μιχάλης Σκαπούλης κατάφερε να διαφύγει από την ομηρία και μίλησε στο BBC.

«Μένω σε ένα συγκρότημα κοντά στο Radisson τα τελευταία χρόνια. Και κάθε μέρα γυμνάζομαι από τις 06:00 έως τις 08:00 στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου. Συνήθως βλέπω 6-8 ανθρώπους αλλά σήμερα επικρατούσε μια περίεργη ησυχία. Ήταν μόνο δυο άνθρωποι, έφυγαν και αυτοί και ανησύχησα κάπως. Είχαμε τη μουσική δυνατά οπότε δεν άκουσα πυροβολισμούς», είπε ο κ. Σκαπούλης.

«Έφυγα από το γυμναστήριο και προσπάθησα να φτάσω στο λόμπι. Άνοιξα σιγά σιγά την πόρτα και είδα σφαίρες στο πάτωμα. Έκλεισα την πόρτα, γύρισα στο γυμναστήριο και από εκεί, βγήκα έξω. Έξω από το ξενοδοχείο, υπήρχε αστυνομία, που με συνόδευσαν στο σπίτι μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έλληνας Μάλι επίθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ